Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Marina Bay ή Sonoma, ιδού η απορία!

Ελλάδα 11:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Marina Bay ή Sonoma, ιδού η απορία!

FORMULA 1

Marina Bay ή Sonoma, ιδού η απορία!

FORMULA 1

Η συμμετοχή του Fernando Alonso στο φημισμένο αγώνα των 500ων Μιλίων της Ινδιανάπολης άνοιξε τον ασκό του Αιόλου σχετικά με… πέρα-δώθε οδηγών ανάμεσα στη Formula 1 και τα IndyCar. Ειδικά αν όπως συμβαίνει φέτος με τον Ισπανό, δεν έχει κίνητρα στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Βάσει των παραπάνω προέκυψε τις προηγούμενες ημέρες έντονη φημολογία πως ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα χάσει και δεύτερο αγώνα της F1 φέτος (μετά το Μονακό που το έχασε για να τρέξει στην Ινδιανάπολη). Συγκεκριμένα το Grand Prix της Σιγκαπούρης ώστε να τρέξει πάλι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού και συγκεκριμένα στη Sonoma Raceway, στον τελευταίο αγώνα της σεζόν του 2017!

Όμως όσο κι αν κάτι τέτοιο θα έφερνε αρκετά κλικ, όλα δείχνουν πως πρόκειται για δημιούργημα της φαντασίας ενός συντάκτη και τίποτα παραπάνω. Τουλάχιστον λαμβάνοντας υπόψη την κατηγορηματική διάψευση από τον επικεφαλής της McLaren F1, Zak Brown.

Advertisement
Advertisement

«Είναι εντελώς τρελό αυτό το σενάριο. Θα έπρεπε πρώτα να το μας το ζητήσει, γιατί αυτός ο αγώνας διεξάγεται το ίδιο  Σαββατοκύριακο που η Formula 1 τρέχει στη Σιγκαπούρη. Και o Alonso δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο. Είναι ψεύτικη είδηση», είπε ο Βρετανός στο Racer.

Το Μονακό, η Ουγγαρία και η Σιγκαπούρη είναι οι τρεις αγώνες της σεζόν όπου ο αδύναμος συνδυασμός McLaren-Honda, έχει a priori πολλές ελπίδες για ένα καλό αποτέλεσμα. Κι αυτό διότι αυτά, τα αργά σιρκουί, κρύβουν τις αδυναμίες των υβριδικών μηχανών της Honda και τονίζουν τις αρετές της MCL32.

O Fernando Alonso καθοδόν για την 6η θέση στο Χανγκαρόρινκ με τη McLaren MCL32

O Fernando Alonso καθοδόν για την 6η θέση στο Χανγκαρόρινκ με τη McLaren MCL32

Τον αγώνα του πριγκιπάτου ο Alonso τον έχασε, στην Ουγγαρία πέτυχε το καλύτερο φετινό πλασάρισμα της ομάδας του τερματίζοντας έκτος και στη Μαρίνα Μπέι, κοιτάζει επίσης ψηλά. Το πόσο, θα φανεί στις 17 Σεπτεμβρίου.