Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Λεπτομέρειες για την παρουσίαση της Toro Rosso

Ελλάδα 16:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Λεπτομέρειες για την παρουσίαση της Toro Rosso

FORMULA 1

Λεπτομέρειες για την παρουσίαση της Toro Rosso

FORMULA 1

Μπορεί η Scuderia Toro Rosso να είναι η τελευταία κατά σειρά ομάδα που θα παρουσιάσει το μονοθέσιο με το οποίο θα λάβει μέρος στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, όμως από τώρα έχει ανακοινώσει το πρόγραμμα εκείνης της ημέρας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η STR13 την οποία θα οδηγούν φέτος οι Brendon Hartley και Pierre Gasly και που θα παίρνει ώθηση από υβριδικές μηχανές της Honda (με την ιταλική ομάδα να αποτελεί τον αποκλειστικό συνεργάτη των Ιαπώνων το 2018), θα αποκαλυφθεί όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, στις 26 Φεβρουαρίου.

Η παρουσίασή της θα πραγματοποιηθεί στην πίστα της Βαρκελώνης, λίγο πριν την έναρξη του πρώτου χειμερινού τεστ εξέλιξης (θα διεξαχθούν δύο 4ήμερα τεστ στην πρωτεύουσα της Καταλονίας). Συγκεκριμένα στις 8.10 τοπική ώρα (9.10) Ελλάδος, στο pit lane του σιρκουί του Μονμελό, μπροστά από το γκαράζ της ιταλικής ομάδας.

Advertisement
Advertisement

Λίγο αργότερα, στις 10 τοπική ώρα, ο χώρος φιλοξενίας της Scuderia Toro Rosso θα είναι ανοιχτός για τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης, σε μία πρώτη επαφή με την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Με τις Force India, Red Bull Racing και Haas F1 ακόμα να μην έχουν μοιραστεί τα πλάνα τους, η Scuderia Toro Rosso είναι η μοναδική έως τώρα ομάδα που επιλέγει αυτή την οδό, δηλαδή της αποκάλυψης του νέου της «όπλου», στην πίστα της Βαρκελώνης, στιγμές πριν αρχίσουν οι δοκιμές εξέλιξης.

Αναλυτικά το έως τώρα πρόγραμμα των παρουσιάσεων:

Ομάδα Μονοθέσιο Κινητήρας Ημερομηνία
Williams F1 FW41 Mercedes 15/2 Λονδίνο
Renault Sport F1 RS18 Renault 20/2 Online
Alfa Romeo Sauber C37 Ferrari 20/2 Online
Ferrari ; Ferrari 22/2 Online
Mercedes W09 Mercedes 22/2 Σίλβερστοουν
McLaren MCL33 Renault 23/2 Βαρκελώνη;
Toro Rosso STR13 Honda 26/2 Βαρκελώνη