Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Lauda: Η Ferrari είναι τρίτη!

Ελλάδα 12:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Lauda: Η Ferrari είναι τρίτη!

FORMULA 1

Lauda: Η Ferrari είναι τρίτη!

FORMULA 1

Τι κι αν η Scuderia Ferrari σημείωσε τους καλύτερους χρόνους στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης που έλαβαν χώρα στην πίστα της Βαρκελώνης; Ο Niki Lauda θεωρεί πως η ιταλική ομάδα είναι μόλις τρίτη σε δυναμική!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Η άποψη του μη-εκτελεστικού αντιπρόεδρου της Mercedes έρχεται σε αντίθεση με τις αποδόσεις που δίνουν οι εταιρείες στοιχήματος. Συμφωνούν πως η γερμανική ομάδα είναι το φαβορί αλλά πίσω της ο Αυστριακός θεωρεί πως είναι άλλη ομάδα αυτή που έχει περισσότερες πιθανότητες να νικήσει τα ασημί βέλη.

«Δεν είμαι bookmaker και δεν έχω ιδέα πως προκύπτουν οι αποδόσεις που δίνουν. Εγώ προβλέπω πως θα είμαστε το πολύ δύο δέκατα του δευτερολέπτου μπροστά, με τη Red Bull πίσω μας. Και μετά τη Ferrari», είπε ο Lauda στην εφημερίδα Kronen Zeitung.

Advertisement
Advertisement

Στις δοκιμές εξέλιξης τα ασημί βέλη δεν δοκίμασαν καν τη νέα hyper soft γόμα ελαστικών της Pirelli άρα δεν επέτρεψαν στον ανταγωνισμό να δει πόσο γρήγορα μπορούσαν να κινηθούν με αυτή.

«Η χρήση των hyper soft δεν ήταν στο πρόγραμμά μας. Κύριο μέλημά μας ήταν η αξιοπιστία, καθώς κάθε οδηγός επιτρέπεται να χρησιμοποιεί μόνο τρεις υβριδικές μηχανές όλη τη σεζόν. Η προετοιμασία μας ήταν η καλύτερη που είχαμε τα τελευταία χρόνια και πάμε στην Αυστραλία με αυτοπεποίθηση. Όμως θεωρώ πως είμαστε σε παρόμοια επίπεδα ανταγωνιστικότητας με τις Red Bull και Ferrari», πρόσθεσε ο Lauda.