Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Με το κράνος από το Indy500 ο Alonso

Ελλάδα 5:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με το κράνος από το Indy500 ο Alonso

FORMULA 1

Με το κράνος από το Indy500 ο Alonso

FORMULA 1

Λιγότερο από πέντε μήνες μετά το επιτυχημένο αν και ατυχούς εξέλιξης ντεμπούτο του στον θρυλικό αγώνα των 500ων μιλίων της Ινδιανάπολης, ο Fernando Alonso επιστρέφει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, αυτή τη φορά για το Grand Prix της Formula 1.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Όμως ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής σκοπεύει να έχει κάτι… από εκείνη την εμπειρία στη μάχη στο Circuit of the Americas το επόμενο Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα, το ιδιαίτερο σχέδιο στο κράνος της Bell, πράγμα που ανακοίνωσε μέσω των προσωπικών του social media.

Αυτό περιλαμβάνει τα κλασικά του χρώματα, το κόκκινο, κίτρινο και μπλε που εμφανίζονται σε ρίγες σε σκούρο φόντο. Οι διαφοροποιήσεις θα αφορούν στους διαφορετικούς χορηγούς που εμφανίζονται πάνω σε αυτό, καθώς και το αγωνιστικό νούμερο (#14).

Advertisement
Advertisement

Πρέπει να σημειωθεί πως κάθε οδηγός πρέπει να διατηρεί τον ίδιο σχεδιασμό κράνους μέσα στη σεζόν, με ελευθερία αλλαγής σε ένα μόνο Grand Prix. Για τον πιλότο της McLaren, η αλλαγή έρχεται στο Ώστιν, ως ένα “ευχαριστώ” σε όσους τον στήριξαν στον αγώνα του περασμένου Μαΐου.

Πως σας φαίνεται η επιλογή του Ισπανού;

Casco para el US GP. Helmet for the US GP. #indy500tribute #?? #fans #thanks #mclaren #bellhelmets @bellhelmetseurope

A post shared by Fernando Alonso (@fernandoalo_oficial) on

Advertisement

Και αυτό είναι το κράνος με το οποίο έτρεξε στο Indy500…