Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Κινδυνεύει ξανά το GP Γερμανίας

Ελλάδα 2:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κινδυνεύει ξανά το GP Γερμανίας

FORMULA 1

Κινδυνεύει ξανά το GP Γερμανίας

FORMULA 1

Μπορεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2018 να έχουμε επιστροφή του Grand Prix Γερμανίας στο πρόγραμμα, όμως φαίνεται πως η παρουσία του εκεί και τα επόμενα χρόνια, μόνο σίγουρη δεν είναι.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Όπως αποκάλυψε ο Διευθύνων Σύμβουλος της πίστας του Χόκενχαϊμ, Georg Seiler, το συμβόλαιο που υπάρχει για τη διεξαγωγή Grand Prix της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ολοκληρώνεται φέτος. Και πρέπει να βρεθεί χρυσή τομή για την ανανέωσή του, σε συνεργασία με τη Liberty Media στην οποία ανήκουν πλέον τα δικαιώματα του σπορ.

«Το συμβόλαιό μας ολοκληρώνεται το 2018. Συναντηθήκαμε με τους νέους ιδιοκτήτες και μιλήσαμε σχετικά, γιατί θέλουμε να το επεκτείνουμε. Υπάρχουν συζητήσεις για το μέλλον αλλά ακόμα δεν είναι σε καθοριστικό στάδιο. Πιστεύω πως οι πραγματικές διαπραγματεύσεις θα λάβουν χώρα τους επόμενους μήνες . Δυστυχώς δεν ξέρω αν θα έχουν θετική εξέλιξη. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως θέλουμε πολύ να διατηρήσουμε τη Formula 1 στη Γερμανία. Θα παίξουν όμως ρόλο πολλοί παράγοντες. Δεν θέλουμε να πάρουμε οικονομικά ρίσκα και δεν θα το κάνουμε», είπε ο Seiler στο MotorsportMagazin.com.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά ενώ υπάρχει μακροσκελής λίστα χωρών και πόλεων που θέλουν να μπουν στο καλεντάρι της F1 (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ), πράγμα που καθιστά αμφίβολο το πόσο μεγάλο περιθώριο για διαπραγματεύσεις έχουν οι Γερμανοί.

Το Grand Prix του Χόκενχαϊμ αποτελεί τον ενδέκατο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος και θα διεξαχθεί στις 22 Ιουλίου.