Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Κατάρρευση διαπραγματεύσεων Toro Rosso-Honda

Ελλάδα 15:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατάρρευση διαπραγματεύσεων Toro Rosso-Honda

FORMULA 1

Κατάρρευση διαπραγματεύσεων Toro Rosso-Honda

FORMULA 1

Η συνεργασία που θα μπορούσε να αλλάξει βραχυπρόθεσμα τις ισορροπίες στη σκακιέρα του μαγικό κόσμου της Formula 1, αυτή της Scuderia Toro Rosso με τη Honda, φέρεται να έχει ναυαγήσει.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Σύμφωνα με το έγκυρο motorsport.com υπήρξε διαφωνία στο οικονομικό σκέλος και είχαμε κατάρρευση των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές. Επίσημη τοποθέτηση δεν υπάρχει από τους εμπλεκόμενους αλλά όλα δείχνουν πως το σενάριο αυτό έληξε οριστικά.

Είπαμε στην αρχή πως θα μπορούσε να αλλάξει τις ισορροπίες αυτή η συνεργασία καθώς είναι εύλογο πως θα αποτελούσε προπομπό αλλαγής στρατοπέδου και από τη Red Bull Racing, έστω και μακροπρόθεσμα.

Advertisement
Advertisement

Βάσει των παραπάνω η RBR θα «βολευτεί» στο στρατόπεδο της Renault σε ότι αφορά στην παροχή των υβριδικών μηχανών, πράγμα που ισχύει και για την Toro Rosso που φέτος προμηθεύεται μονάδες ισχύος από τους Γάλλους.

Όσο για τη Honda, μετά τις παραπάνω εξελίξεις και την αναπάντεχη ακύρωση της συμφωνίας με τη Sauber για το 2018, περιμένει με αγωνία τη McLaren. Η ιστορική βρετανική ομάδα που ταλαιπωρείται για τρίτη σερί χρονιά από τους Ιάπωνες. Η υπομονή όλων στο Ουόκινγκ έχει τελειώσει αλλά προς το παρόν, δεν βρίσκουν άλλο συνεργάτη.

honda-mechs-16-a640

Advertisement

Και δεδομένου πως η δουλειά πάνω στα μονοθέσια του 2018 έχει ήδη αρχίσει, τα χρονικά περιθώρια για ενδεχόμενη αλλαγή συνεργάτη στον τομέα της παροχής υβριδικής μηχανής, στενεύουν.