Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Είναι ξεκάθαρα μπροστά η Ferrari;

Ελλάδα 13:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Είναι ξεκάθαρα μπροστά η Ferrari;

FORMULA 1

Είναι ξεκάθαρα μπροστά η Ferrari;

FORMULA 1

Η παραπάνω ατάκα δεν ανήκει σε κάποιον tifoso αλλά σε έναν αντίπαλο της Ferrari! Κι όχι κάποιον τυχαίο αντίπαλο αλλά τον Niki Lauda! Ο μη-εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Mercedes AMG, συνέχισε την τακτική της γερμανικής ομάδας από τον Χειμώνα ακόμα, να προσπαθεί να μεταφέρει την πίεση στο Μαρανέλο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1, ps@newsauto.gr)

Άλλωστε έχει θητεύσει πολλά χρόνια εκεί και ξέρει καλά πως αν κάτι δεν αλλάζει ποτέ στην ιταλική ομάδα, είναι η ασφυκτική πίεση για επιτυχίες. Ειδικά όταν έχει το ρόλο του φαβορί!

Έτσι λοιπόν, με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να προσδώσει τον συγκεκριμένο τίτλο στη Scuderia – όχι μόνο αυτός αλλά όλα τα μέλη της Mercedes. Πράγμα που δεν εναρμονίζεται με τη γενικότερη εικόνα στους τέσσερις έως τώρα αγώνες όπου το σκορ είναι 2-2 στις νίκες και… 3-1 στις κατατακτήριες υπέρ της γερμανικής ομάδας!

Advertisement
Advertisement

Τα παρακάτω αποτελούν απόσπασμα όσων είπε ο Lauda στην αυστριακή εφημερίδα Krone: «Η Ferrari είναι ξεκάθαρα μπροστά. Πρέπει να αναλύσουμε όσα έχουν συμβεί έως τώρα για να εντοπίσουμε ακριβώς τι δεν πάει καλά, να το διορθώσουμε και να κάνουμε τις σωστές κινήσεις ενόψει του Grand Prix Ισπανίας. Όλοι θα έχουν αναβαθμίσεις, η Ferrari θα κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός άρα εμείς θα πρέπει να κάνουμε δύο και η Red Bull τρία.

Ένας τομέας στον οποίο πρέπει να δουλέψουμε είναι το βάρος, καθώς το μονοθέσιό μας είναι πιο βαρύ απ’ ότι πρέπει. Καλούμαστε επίσης να βελτιώσουμε την αεροδυναμική του απόδοση και πάνω απ’ όλα, να βρούμε γιατί τα νέα ελαστικά της Pirelli δεν αποδίδουν σε εμάς όσο καλά αποδίδουν στη Ferrari
».