Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Η οικογένεια Schumacher λέει #keepfighting

Ελλάδα 11:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η οικογένεια Schumacher λέει #keepfighting

FORMULA 1

Η οικογένεια Schumacher λέει #keepfighting

FORMULA 1

Με αφορμή το ιδιαιτέρως δημοφιλές hashtag #keepfightingmichael με το οποίο οι απανταχού θαυμαστές του άτυχου Γερμανού προσπαθούν επί σχεδόν τρία χρόνια να δείξουν τη στήριξή τους σε αυτόν, η οικογένεια Schumacher αποφάσισε να προχωρήσει σε μία πρωτοβουλία με ιδιαίτερη σημασία. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Advertisement
Advertisement

Αυτή τιτλοφορείται «Keep Fighting=Συνέχισε να μάχεσαι» και η ανακοίνωση της οικογένειας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, εξηγεί τι ακριβώς αφορά.

«Το Keep Fighting είναι μία μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία που γιορτάζει όσα πρεσβεύουν τα ‘Συνέχισε να μάχεσαι’ και ‘Ποτέ μη το βάζεις κάτω’, ατάκες εμπνευσμένες από τον Michael Schumacher.
Τα μεγάλα πράγματα ξεκινούν με μικρά βήματα. Όπως πολλά μικρά κομμάτια ενώνονται δημιουργώντας ένα τεράστιο μωσαϊκό, πολλαπλές δυνάμεις δίνουν στο κίνημα ‘Keep Fighting’ την ισχύ και την ενέργεια να δώσει κουράγιο στους ανθρώπους. Η #TeamMichael σας καλεί να γίνεται μέλος, απλά συμμετέχοντας στο μωσαϊκό Keep Fighting (σ.σ. μπορείτε να το βρείτε εδώ). Απλά μοιραστείτε τρεις από τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και ένα μήνυμα ενθάρρυνσης προς άλλους.
Το μωσαϊκό Keep Fighting σας επιτρέπει να επιλέξετε την αγαπημένη σας στιγμή ανάμεσα σε περισσότερες από χίλιες φωτογραφίες από την καριέρα του Michael, τις οποίες παρέχει το Agence France-Presse. Αυτές απλώνονται σε δύο δεκαετίες και επτά παγκόσμιους τίτλους, είναι εντός και εκτός πίστας, στιγμές μαχών, απογοήτευσης αλλά και θριάμβου.
Η κεντρική εικόνα αφορά στον πανηγυρισμό του Michael στο βάθρο, στις 8 Οκτωβρίου του 2000, στην πίστα της Σουζούκα. Στιγμές μετά τη νίκη στο Grand Prix Ιαπωνίας αλλά κυρίως, την κατάκτηση του πρώτου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος με τη Ferrari. Ο Michael πάντα ανέφερε αυτή τη στιγμή της καριέρας του ως την καθοριστικότερη και αγαπημένη του. Παρακαλούμε χρησιμοποιείται τα hashtags #TeamMichael και #KeepFighting για να μας βοηθήσετε να εξαπλώσουμε παγκοσμίως την ιδέα του ‘Keep Fighting’
».

keepfighting-iniciative-printscreen640short

Advertisement
Advertisement

Όπως τονίζει η μάνατζερ του Γερμανού και διευθύντρια πλέον του MS Office, Sabine Kehm, αυτή η κίνηση δεν αφορά μόνο στο μηχανοκίνητο αθλητισμό αλλά κάθε μορφή της ζωής αφού στόχος είναι μέσω ενός φρικτού ατυχήματος, να βγει κάτι θετικό.

«Θέλουμε να εμπνεύσουμε άπαντες πως δεν πρέπει ποτέ να το βάζεις κάτω», ανέφερε σχετικά η σύζυγος του Schumi, Corinna.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στα:
www.keepfighting.ms
www.facebook.com/keepfighting/
www.twitter.com/schumacher
www.instagram.com/michaelschumacher/