Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Η (βαθμολογική) κόντρα συνεχίζεται!

Ελλάδα 3:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η (βαθμολογική) κόντρα συνεχίζεται!

FORMULA 1

Η (βαθμολογική) κόντρα συνεχίζεται!

FORMULA 1

Μετά τη διεξαγωγή και του έβδομου εκ των είκοσι Grand Prix του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, είναι ξεκάθαρο πως έχουμε να κάνουμε με κούρσες για δύο – τόσο στους οδηγούς όσο και στους κατασκευαστές.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Στους οδηγούς λοιπόν, η γνώριμη κυριαρχία του Lewis Hamilton στον Καναδά (τρίτη συνεχόμενη pole position την οποία μετέτρεψε σε τρίτη συνεχόμενη νίκη), σε συνδυασμό με τις ατυχίες του Sebastian Vettel, μείωσαν τη μεταξύ τους διαφορά στους 12 βαθμούς.

Επίσης ο Valtteri Bottas απέκτησε προβάδισμα για την θέση του best of the rest, είναι πλέον είκοσι πόντους μπροστά από τον Kimi Raikkonen. Παράλληλα, σε Red Bull και Force India, οι Daniel Ricciardo και Sergio Perez αντίστοιχα, έχουν προβάδισμα έναντι των teammates τους.

Advertisement

Στους κατασκευαστές το 1-2 της Mercedes που ήταν το πρώτο φετινό, της επέτρεψε να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας και μάλιστα με προβάδισμα 8 πόντων έναντι της Ferrari. Αρκετά πίσω είναι η Red Bull και ξεκάθαρα τέταρτη η Force India που σε σχέση με τη Williams, ακολουθούν αντίθετους δρόμους αν δούμε τι έκαναν πέρυσι.

Advertisement