Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Η Red Bull θέλει να «δέσει» τους οδηγούς της

Ελλάδα 17:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Red Bull θέλει να «δέσει» τους οδηγούς της

FORMULA 1

Η Red Bull θέλει να «δέσει» τους οδηγούς της

FORMULA 1

Η Red Bull Racing έχει ένα από τα καλύτερα οδηγικά δίδυμα στον μαγικό κόσμο της Formula 1 και κάνει ότι μπορεί για να επεκτείνει τα συμβόλαια συνεργασίας με τους δύο οδηγούς της: Daniel Ricciardo και Max Verstappen.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αυστριακής ομάδας, Christian Horner, στόχος είναι να κρατήσει το ίδιο δίδυμο έως τουλάχιστον και το 2020. Όμως για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ανανεώσουν αμφότεροι τα συμβόλαιά τους. Αυτό του Αυστραλού λήγει στο τέλος του 2018 ενώ του Ολλανδού στο τέλος του 2019. Και αμφότεροι είναι περιζήτητοι…

«Το συμβόλαιο του Daniel ολοκληρώνεται στο τέλος του 2018. Όμως είναι ξεκάθαρο από πλευράς μας πως θέλουμε να διατηρήσουμε το ίδιο οδηγικό δίδυμο, θα έλεγα έως το 2020», είπε ο Horner σε δηλώσεις που φιλοξενούνται στο planetf1.com.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια για να πειστούν οι δύο ταλαντούχοι οδηγοί, πρέπει η Red Bull Racing να συνεχίσει τα δείγματα ανάκαμψης που παρουσιάζει στους τελευταίους αγώνες. Είναι χαρακτηριστικό πως οι «ταύροι» είχαν διπλή εκπροσώπηση στο βάθρο τόσο του Grand Prix Μαλαισίας όσο και στο βάθρο του Grand Prix Ιαπωνίας. Ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο σε συνεχόμενους αγώνες από το 2013 – τη χρονιά των τελευταίων της τίτλων.

Τι θα γίνει όμως αν η Ferrari ξελογιάσει τον Ricciardo ή αν η Mercedes αποσπάσει την υπογραφή του Verstappen; Οι τετράκις πρωταθλητές έχουν προετοιμάσει το έδαφος και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο έδωσαν τον Carlos Sainz «δανεικό» στη Renault, ώστε να μπορούν να τον στρατολογήσουν όταν/εάν αποχωρήσει ένας εκ των νυν επίσημων οδηγών τους.

O Sainz είναι το... plan b!

O Sainz είναι το… plan b!