Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Hartley in, Kvyat out!

Ελλάδα 9:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Hartley in, Kvyat out!

FORMULA 1

Hartley in, Kvyat out!

FORMULA 1

Για μία ακόμα φορά η Scuderia Toro Rosso αλλάζει οδηγική σύνθεση καθώς ανακοίνωσε πως στο Grand Prix που θα γίνει την προσεχή Κυριακή στο Μεξικό, τις STR12 θα οδηγούν οι Brendon Hartley και Pierre Gasly!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Αν έχετε μπερδευτεί με τις συνεχείς αλλαγές στην ιταλική ομάδα, κανένας δεν πρόκειται να σας αδικήσει. Αρχικά ο Daniil Kvyat κάθισε στον… πάγκο στα Grand Prix Μαλαισίας και Ιαπωνίας, δίνοντας τη θέση του στον Gasly.

Ο Γάλλος απουσίαζε από τον αγώνα της περασμένης Κυριακής στο Ώστιν γιατί είχε πάει στην Ιαπωνία να διεκδικήσει τον τίτλο στη Super Formula (αν και δεν το έκανε ποτέ καθώς ο αγώνας ματαιώθηκε). Ταυτόχρονα η Toro Rosso έχασε τον Carlos Sainz που μεταπήδησε στην εργοστασιακή ομάδα της Renault.

Advertisement
Advertisement

Έτσι η ομάδα της Φαένζα, επανέφερε τον Kvyat και έδωσε στον Hartley την ευκαιρία να κάνει στα 27 του ντεμπούτο στον μαγικό κόσμο της Formula 1. Ο Ρώσος βαθμολογήθηκε τερματίζοντας δέκατος ενώ ο ΝέοΖηλανδός που εκκίνησε από τη ουρά του grid, τερμάτισε 13ος.

Χαιρέτησε ξανά ο Kvyat, χαμογέλασε ο Hartley

Χαιρέτησε ξανά ο Kvyat, χαμογέλασε ο Hartley

Ενόψει του αγώνα στην Πόλη του Μεξικού, ακούγονταν πολλά και τελικά ισχύει το σενάριο που φαινόταν ως το επικρατέστερο. Στο πλαίσιο αξιολόγησής του ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2018, ο Hartley θα οδηγήσει ξανά, έχοντας στο πλευρό του τον Gasly, με τον Kvyat να περιορίζεται σε ρόλο θεατή.

Παρότι επίσημα δεν έχει ειπωθεί κάτι από επίσημα χείλη, ο Ρώσος φέρεται να έχει αβέβαιο μέλλον. Όσο για την Toro Rosso, είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας κατασκευαστών, 15 πόντους πίσω από τη Williams και μόλις 5 πλέον μπροστά από τη Renault.