Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

H… προδοσία του Valentino Rossi!

Ελλάδα 15:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H… προδοσία του Valentino Rossi!

FORMULA 1

H… προδοσία του Valentino Rossi!

FORMULA 1

O Valentino Rossi βρέθηκε κάποτε πολύ κοντά στο να μεταπηδήσει στη Formula 1, αφήνοντας το MotoGP για χάρη της Ferrari. Άλλωστε αν η Scuderia αποτελεί θρησκεία για τους Ιταλούς, ο Vale είναι… Θεός!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Μάλιστα έχει δοκιμάσει αρκετές φορές μονοθέσια της ομάδας του Μαρανέλο, ειδικά με τα τεστ στη Βαλένθια και το σιρκουί Ρικάρντο Τόρμο το 2006 και δύο χρόνια μετά στο Μουτζέλο, να μην είναι δοκιμές… για τις κάμερες. Και στις δύο περιπτώσεις, ο «Γιατρός» ακολούθησε πλήρες πρόγραμμα με περισσότερους από 100 γύρους!

Υπάρχουν έντονοι λοιπόν δεσμοί αλλά να που τώρα ο άσος της Yamaha στο MotoGP δείχνει να έχει ξελογιαστεί από την προοπτική να «βάλει χέρι» στο μονοθέσιο και άλλης ομάδας της Formula 1. Και ποιο μονοθέσιο! Αυτό που σαρώνει τα τελευταία χρόνια στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού!

Advertisement
Advertisement

Όλα ξεκίνησαν από μία συνέντευξη του επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes AMG Petronas, Toto Wolff. Ο Αυστριακός δήλωσε πως θα ήθελε να δώσει ένα ασημί βέλος για δοκιμή, τόσο στον παγκόσμιο πρωταθλητή του WRC, Sebastien Ogier, όσο και στον θρύλο των δύο τροχών, τον Valentino Rossi. Θα κάνει λοιπόν ο Ιταλός την… προδοσία;

«Αν ο Toto Wolff θέλει να μου τηλεφωνήσει, έχει τον αριθμό μου. Και πως θα μπορούσα να πω όχι. Ήμουν πολύ τυχερός που έχω κάνει δοκιμές με τη Ferrari, με συνδέει φιλία με πολλούς στο Μαρανέλο και το να κάνω δοκιμές και με τη Mercedes ίσως αποτελούσε μισή… προδοσία. Όμως πως θα μπορούσα να μη δοκιμάσω τη Mercedes αν μου ζητηθεί;», αναρωτήθηκε σε συνέντευξή του στο Sky Italia ο Rossi.