Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

H McLaren δε δίνει υποσχέσεις

Ελλάδα 13:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H McLaren δε δίνει υποσχέσεις

FORMULA 1

H McLaren δε δίνει υποσχέσεις

FORMULA 1

Ξεκάθαρη θέση σχετικά με τις προοπτικές που έχουν οι junior οδηγοί της McLaren, πήρε ο διευθύνων σύμβουλός της, Zak Brown. Και αυτή λέει πως το μέλλον τους στην ομάδα της Formula 1, δεν θα βασιστεί στα αποτελέσματα τους στις μικρότερες κατηγορίες.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Το… ξεκαθάρισμα του Αμερικανού ήρθε μετά από δηλώσεις του Nyck de Vries, που υποστήριξε πως σύμφωνα με όσα του είχε πει ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, αν κατακτήσει τον τίτλο στη Formula 2, τότε θα βρεθεί στην McLaren στην F1.

«Μπορεί ο Nyck να είναι πολύ καλός οδηγός αλλά αυτό δεν είναι ακριβές. Η McLaren θα προσπαθεί πάντα να έχει τους δύο καλύτερους διαθέσιμους οδηγούς στα μονοθέσιά της και κανένας δεν έχει λάβει υποσχέσεις, προφορικά ή βάσει συμβολαίου, σχετικά με το ποιος θα οδηγεί για εμάς το 2019. Δεν κάνουμε σχόλια σχετικά με τα συμβόλαια των οδηγών μας αλλά μπορώ να σας πω ότι κανένας και βάσει κανενός αποτελέσματος, δεν έχει εγγυημένη θέση σε εμάς το 2019», είπε ο Brown.

Advertisement
Advertisement

Άλλωστε εκτός του Vries που στο Μπαχρέιν σημείωσε μία έκτη και μία πέμπτη θέση, στη Formula 2 αγωνίζεται άλλος ένας προστατευόμενος της McLaren, o Lando Norris.

Μάλιστα ο 18χρονος που έχει ήδη ρόλο τρίτου οδηγού στην ομάδα της F1, στο Σακχίρ πανηγύρισε τη νίκη στον πρώτο αγώνα και ήταν τέταρτος στον δεύτερο. Αποτελέσματα που τον τοποθέτησαν στην κορυφή της βαθμολογίας.