Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Γιατί δεν ανανεώνει με τη Ferrari o Vettel;

Ελλάδα 13:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γιατί δεν ανανεώνει με τη Ferrari o Vettel;

FORMULA 1

Γιατί δεν ανανεώνει με τη Ferrari o Vettel;

FORMULA 1

Μπορεί να είναι σαφές πως η Ferrari θέλει να διατηρήσει στις τάξεις της τον Sebastian Vettel, με τον ίδιο να δηλώνει επίσης πως θέλει να μείνει, όμως ακόμα υπογραφή σε νέο συμβόλαιο δεν έχει μπει. Κι όσο ισχύει αυτό, οι φήμες θα οργιάζουν.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Όπως το σενάριο το οποίο έγραψε η φινλανδική εφημερίδα Ilta Sanomat και σύμφωνα με το οποίο οι δύο πλευρές διαφωνούν για τη διάρκεια της νέας συμφωνίας. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα αυτό, η ιταλική ομάδα θέλει να δεσμεύσει τον Γερμανό για άλλα τρία χρόνια. Χρονικό πλαίσιο εύλογο αν οι δύο πλευρές έχουν κοινό πλάνο και όραμα.

Όμως από την άλλη, ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής φέρεται να θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία του για μόνο μία αγωνιστική σεζόν. Πράγμα που αυτόματα θα σημαίνει πως θα είναι ελεύθερος όταν θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του Lewis Hamilton με τη Mercedes.

Advertisement
Advertisement

Αν αναλογιστεί κανείς και την έντονη φημολογία για προσύμφωνο του Vettel με τη γερμανική ομάδα, καταλαβαίνει κανείς πως τα παραπάνω ακολουθούν μία λογική ακολουθία. Που βέβαια δεν βασίζεται σε στέρεο έδαφος αφού το «πηγή από το Μαρανέλο» δεν αρκεί για να στοιχειοθετήσει το σενάριο.

Όμως δίνει σίγουρα τροφή για σκέψη…

vettel-spain17-identity640