Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Φταίει η McLaren ή το ποτό;

Ελλάδα 20:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φταίει η McLaren ή το ποτό;

FORMULA 1

Φταίει η McLaren ή το ποτό;

FORMULA 1

Όταν η Alfa Romeo Sauber ανακοίνωσε την άμεση αποχώρηση του τεχνικού της διευθυντή Jorg Zander, όλοι τη συσχέτισαν με την πρόσφατη πρόσληψη του Jan Monchaux στο ρόλο του επικεφαλής αεροδυναμικής (διαβάστε περισσότερα σχετικά, πατώντας εδώ). Να όμως που τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η απρόσμενη διακοπή της συνεργασίας με τον 54χρονο Γερμανό τεχνικό, δεν ήταν στα πλάνα της ελβετικής ομάδας. Και παρότι πολλοί υποπτεύθηκαν πως στην αποχώρηση αυτή εμπλέκεται η McLaren, δεδομένου πως πριν από μερικές μέρες απομακρύνθηκε από τη θέση του επικεφαλής σασί ο Tim Goss (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ), ούτε αυτό το σενάριο φαίνεται να έχει βάση.

Ο επικεφαλής της ελβετικής ομάδας, Fred Vasseur, μίλησε στην εφημερίδα Blick και έδωσε μία άλλη διάσταση στο θέμα, χαρακτηρίζοντας την προαναφερθείσα αποχώρηση «παράξενη».

Advertisement
Advertisement

«Βρεθήκαμε σε μία μάλλον… παράξενη κατάσταση. Όμως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, ήδη έχουμε ξεκινήσει τη δουλειά πάνω στο μονοθέσιο του 2019. Πρέπει επίσης να προετοιμαστούμε για τον επικείμενο αγώνα της Βαρκελώνης, θα δούμε πως θα τα πάμε εκεί», είπε ο Vasseur.

Αυτό που δεν είπε ο 50χρονος Γάλλος είναι πως σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι κακές γλώσσες, υπήρξαν αρκετά συμβάντα στα οποία ενεπλάκη ο Zander και αφορούσαν… υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ!

Ο Frederic Vasseur προσπάθησε να είναι... διακριτικός!

Ο Frederic Vasseur προσπάθησε να είναι… διακριτικός!