Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Φόρο τιμής στον Schumi o Massa

Ελλάδα 7:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φόρο τιμής στον Schumi o Massa

FORMULA 1

Φόρο τιμής στον Schumi o Massa

FORMULA 1

Η καριέρα του Felipe Massa ήταν χρόνια τώρα άρρηκτα συνδεμένη με εκείνη του Michael Schumacher, τον οποίο θεωρούσε δάσκαλο και μέντορα. Έτσι, τώρα που ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη Formula 1, ο Βραζιλιάνος απέδωσε φόρο τιμής στον σπουδαίο Γερμανό που εξακολουθεί να δίνει τη μεγάλη μάχη μετά το ατύχημα κάνοντας σκι στις 29 Δεκεμβρίου του 2013.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

O 35χρονος πια Massa, άνοιξε την καρδιά του στη στήλη του στο motorsport.com και μίλησε ανοιχτά για τη «θυσία» του Schumi αλλά και την επιλογή του να πει «αντίο» στην ίδια πίστα που το είχε πει πριν από 10 χρόνια ο Γερμανός.

«Τους τελευταίους μήνες σκεφτόμουν πολύ το μέλλον μου και τελικά αποφάσισα στο τέλος της σεζόν να αποχωρήσω από την F1. Ήρθε η ώρα να κάνω κάτι διαφορετικό. Ίσως να με δείτε ξανά μέσα σε αγωνιστικό αυτοκίνητο αλλά έχω χρόνο μπροστά μου να αποφασίσω τι θα κάνω στο μέλλον.

Γιατί αποφάσισα να κάνω την ανακοίνωση της αποχώρησής μου από την F1 εδώ στη Μόντσα; Δέκα χρόνια πριν, ένας άλλος οδηγός ανακοίνωσε εδώ πως αποχωρεί. Ένας οδηγός που επηρέασε όσο κανένας άλλος την καριέρα μου: ο Michael Schumacher.

Στο ξεκίνημα εκείνης της σεζόν είχα προαχθεί σε επίσημο οδηγό της Ferrari, γνωρίζοντας όμως πως το 2007 θα ερχόταν στην ομάδα το 2007. Άρα η εμπειρία μου ως οδηγός των κόκκινων θα περιοριζόταν μόλις σε μία σεζόν.

Τότε ο Michael πήρε την απόφαση να αποχωρήσει, πράγμα που μου επέτρεψε να συνεχίσω στη Ferrari τα επόμενα χρόνια. Δέκα χρόνια μετά από εκείνη την ημέρα, στα ίδια paddock, αποφάσισα να ανακοινώσω κι εγώ την απόφασή μου
».

Advertisement
Advertisement

massa-schumi-act-a640

Διαβάστε περισσότερα για τον Felipe Massa, πατώντας εδώ.