Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Το F1 Vlog του Grand Prix Μονακό

Ελλάδα 23:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το F1 Vlog του Grand Prix Μονακό

FORMULA 1

Το F1 Vlog του Grand Prix Μονακό

FORMULA 1

Οι «εναλλακτικές» ανασκοπήσεις των Grand Prix του μαγικού κόσμου της Formula 1 από το «δικό μας» Πάνο Σεϊτανίδη (a.k.a. @PanosSeitanidis) συνεχίζονται, με νέο πεδίο σχολιασμού όσα συνέβησαν στο μαγευτικό πριγκιπάτο του Μονακό και τον έκτο αγώνα του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος!

Advertisement
Advertisement

Δείτε λοιπόν από άλλη οπτική γωνία όσα έγιναν στο σιρκουί της Κυανής Ακτής, ανάλυση της στρατηγικής που έκρινε τον αγώνα από τον «ειδικό συνεργάτη» Βρασίδα Προσπερασόπουλο, που χάθηκε η ταχύτητα της Mercedes, πως το overcut έφερε Daniel Ricciardo και Red Bull στο βάθρο, πως ήταν ο κόσμος την τελευταία φορά που είχε πάρει pole o Kimi Raikkonen αλλά και αποκλειστικές δηλώσεις του ανθρώπου που κλήθηκε να καθαρίσει τη McLaren του Jenson Button από τις… οσμές!

Και φυσικά λεπτομέρειες για το πως θα λάβετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του F1 VLOG που στέλνει έναν τυχερό στο Grand Prix Αυστρίας! Απαντήστε σωστά στην ερώτηση που αφορά τους φετινούς «ειδικούς συνεργάτες» του Πάνου Σεϊτανίδη και ταξιδέψτε μαζί του στο Σπίλμπεργκ για να παρακολουθήσετε από κοντά τον αγώνα της 9ης Ιουλίου!

Advertisement
Advertisement

Απαντήστε εδώ στην ερώτηση και μπείτε στην κλήρωση!

Ο διαγωνισμός θα «τρέχει» μέχρι και τον αγώνα του Μπακού και ο τυχερός ή η τυχερή που θα ετοιμάσει βαλίτσες με προορισμό το Red Bull Ring θα προκύψει ύστερα από κλήρωση. Καλή επιτυχία!