Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Το F1 Vlog του GP Μονακό

Ελλάδα 22:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το F1 Vlog του GP Μονακό

FORMULA 1

Το F1 Vlog του GP Μονακό

FORMULA 1

Ο Daniel Ricciardo ξεπέρασε τα προβλήματα με τον ηλεκτροκινητήρα της RB14 και χάρισε μία πολύ σημαντική νίκη στη Red Bull Racing. Παράλληλα, με τον… πολύχρωμο χαρακτήρα του χάρισε αρκετό υλικό για σχολιασμό, σε έναν αγώνα χωρίς μεγάλες ανατροπές αλλά αρκετά θέματα προς συζήτηση.

Advertisement
Advertisement

Αυτά αναλύει όπως πάντα με τον δικό του, ιδιαίτερο τρόπο, ο «δικός μας» Πάνος Σεϊτανίδης (a.k.a. @SeitanF1) στο F1 Vlog που παρουσιάζει για τρίτη σεζόν όλες τις αθέατες πλευρές της κορωνίδας του μηχανοκινήτου αθλητισμού.

Δείτε γιατί δεν απειλήθηκε ο Αυστραλός, τι έγινε με τα παιχνίδια στρατηγικής, τη φοβία ανοιχτών χώρων του Max Verstappen, την πλειάδα celebrities στο Πριγκιπάτο του Μονακό, τις τούμπες του Δημήτρη Κυρσανίδη (a.k.a. DK) στο πλωτό Energy Station αλλά και γιατί εκνεύρισαν πάλι τον ανεξάρτητο αγωνοδίκη Χάρη Τρακάρη!

Κι ακόμα, όσα τρέχουν στον κόσμο, backstage από τα γυρίσματα αλλά και υπενθύμιση του μεγάλου διαγωνισμού του F1 Vlog που στέλνει έναν τυχερό στη Γαλλία για να παρακολουθήσει από κοντά το Grand Prix του Paul Ricard!

Advertisement
Advertisement