Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

To F1 Vlog του GP Ισπανίας… «πετάει»!

Ελλάδα 2:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To F1 Vlog του GP Ισπανίας… «πετάει»!

FORMULA 1

To F1 Vlog του GP Ισπανίας… «πετάει»!

FORMULA 1

Δείτε το ανατρεπτικό Video Review του πέμπτου αγώνα της σεζόν, με όλη τη δράση από το Βαρκελώνη αλλά και μία απίστευτη πτήση ακροβατικών με αεροπλάνο του Red Bull Air Race Series!

Advertisement
Advertisement

Ο Lewis Hamilton έκανε το δύο στα δύο, σε έναν αγώνα που μπορεί να ήταν μοναχικός στην κορυφή, είχε όμως αρκετό δράμα και… ψωμί πιο πίσω. Το καλύτερο υλικό λοιπόν για τον Πάνο Σεϊτανίδη (a.k.a. @SeitanF1) και το F1 Vlog που παρουσιάζει για τρίτη σεζόν όλες τις αθέατες πλευρές της κορωνίδας του μηχανοκινήτου αθλητισμού.

Ο ανεξάρτητος αγωνοδίκης Χάρης Τρακάρης αναλύει τι συνέβαινε στο θολωμένο μυαλό του Romain Grosjean που προκάλεσε χάος στην εκκίνηση και ο υπεύθυνος στρατηγικής Βρασίδας Προσπερασόπουλος εξηγεί το στρατηγικό πλάνο της Ferrari.

Δείτε ακόμα ανάλυση των αλλαγών ισορροπιών που έφεραν οι αλλαγές στα ελαστικά και το στερητικό σύνδρομο που ταλαιπώρησε μέχρι κάποιο σημείο του αγώνα τον Max Verstappen.

Advertisement
Advertisement

Όσα τρέχουν στον κόσμο, backstage από τα γυρίσματα αλλά και μία μοναδική πτήση, με αεροπλάνο ακροβατικών του Red Bull Air Race Series. Πως οι δυνάμεις G κατατροπώνουν το σώμα και πως οι ασταμάτητες σβούρες στον αέρα βραχυκυκλώνουν το μυαλό!

Σε ένα F1 Vlog, διαφορετικό από τα άλλα…