Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ετοιμάζεται για την F1 η Aston Martin

Ελλάδα 22:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ετοιμάζεται για την F1 η Aston Martin

FORMULA 1

Ετοιμάζεται για την F1 η Aston Martin

FORMULA 1

Μπορεί ακόμα να μην έχει επιβεβαιώσει την εμπλοκή της στον μαγικό κόσμο της Formula 1 από το 2021 και μετά, ωστόσο η Aston Martin έχει ήδη πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για να είναι έτοιμη αν αυτό συμβεί!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Μετά την επίσημη πρόσληψη του πρώην επικεφαλής του προγράμματος κινητήρων της Ferrari, Luca Marmorini, η βρετανική εταιρεία ένταξε στο δυναμικό της έναν ακόμα τεχνικό με θητεία στο Μαρανέλο.

Ο λόγος τον Joerg Ross που την περίοδο 2004-2007 ήταν υπεύθυνος για τους κινητήρες της ιταλικής ομάδας. Τα παραπάνω επιβεβαίωσε ο CEO της εμβληματικής μάρκας, Andy Palmer, που τον τελευταίο καιρό δεν κρύβει τις προθέσεις του.

Advertisement
Advertisement

«Ο Luca δεν είναι πια απλά σύμβουλος, εργάζεται σε εμάς full-time, για να μας βοηθήσει να εξελίξουμε την υβριδική μας μηχανή. Ήδη εργάζεται με εμάς και ο Joerg Ross, εμπλέκεται στο πρόγραμμα F1 και δουλεύει πάνω στην εξέλιξη του κινητήρα εσωτερικής καύσης. Έχουμε λοιπόν ήδη δύο ικανούς ανθρώπους που δουλεύουν πάνω στο όλο εγχείρημα αν και ακόμα είναι νωρίς», είπε ο Palmer στο motorsport.com.

Ο Βρετανός αναφέρθηκε και στις εξελίξεις σε ότι αφορά στις αλλαγές των κανονισμών από το 2021. Δήλωσε αιφνιδιασμένος από τις αντιδράσεις των Mercedes, Renault και Ferrari, ενώ αποκάλυψε πως στη πρόσφατη συνάντηση όπου συζητήθηκαν αυτά με όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη άπαντες συμφώνησαν πως το σπορ έχει πρόβλημα. Ξεκαθάρισε όμως πως αυτό που θέλει η Aston Martin δεν είναι η ανάκτηση ενέργειας στους κινητήρες αλλά ένα συναρπαστικό σπορ.

Advertisement

gpbahrain17-action-c640