Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Εκτός δοκιμών Βαρκελώνης η Williams!

Ελλάδα 2:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εκτός δοκιμών Βαρκελώνης η Williams!

FORMULA 1

Εκτός δοκιμών Βαρκελώνης η Williams!

FORMULA 1

Μπορεί ο Lance Stroll να πήγε στη Williams με προίκα 35 εκατομμυρίων που της επέτρεψε να κρατήσει τον Felipe Massa, να στρατολογήσει πολλούς ικανούς τεχνικούς αλλά και να επενδύσει πολλά στη νέα FW40, ωστόσο η απειρία του Καναδού φαίνεται πως τις κοστίζει πολύ!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/seitanf1, ps@newsauto.gr)

Ο 18χρονος πρόλαβε να έχει τρεις εξόδους σε δύο ημέρες δοκιμών στις πρώτες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης της Formula 1 που διεξάγεται στην πίστα της Βαρκελώνης, στην Ισπανία. Η μία ήταν χωρίς συνέπειες, η δεύτερη ολοκλήρωσε την πρώτη του ημέρα δοκιμών ύστερα από μόλις 12 γύρους ενώ η τρίτη είχε ακόμα σημαντικότερες συνέπειες.

Κι αυτό διότι μπορεί ο Stroll να πρόλαβε να κάνει 98 γύρους την Τετάρτη στο σιρκουί του Μονμελό, όπως το νέο ατύχημα που είχε, προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο σασί της Williams FW40. Τόσο μεγάλες, που η βρετανική ομάδα ανακοίνωσε το πρόωρο τέλος του πρώτου τεστ για εκείνη! Έτσι ο Felipe Massa έχασε μία ολόκληρη ημέρα δοκιμών αφού σήμερα περιορίζεται σε ρόλο θεατή!

Advertisement
Advertisement

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Williams:

«Μετά από προσεκτικό έλεγχο, βρέθηκε ζημιά στο σασί της FW40 και για λόγους ασφαλείας, η ομάδα δεν θα χρησιμοποιήσει σήμερα το μονοθέσιο. Όπως ήταν το πλάνο, το απόγευμα θα υπάρχει και δεύτερο σασί έτοιμο, με την ομάδα να σκοπεύει να επιστρέψει στην πίστα για το δεύτερο τεστ, που αρχίζει την Τρίτη 7 Μαρτίου».