Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Έχει ξεχάσει τη συνταξιοδότηση ο Massa

Ελλάδα 13:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έχει ξεχάσει τη συνταξιοδότηση ο Massa

FORMULA 1

Έχει ξεχάσει τη συνταξιοδότηση ο Massa

FORMULA 1

Οι στιγμές μετά την εγκατάλειψη του Felipe Massa από το περυσινό Grand Prix Βραζιλίας ήταν συγκλονιστικές. Κι αυτό διότι είχε ήδη ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν, έτσι ουσιαστικά… έλεγε «αντίο» στους συμπατριώτες του. Όλα αυτά όμως έχουν αλάξει.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Ως γνωστόν 36χρονος δελεάστηκε να ανακαλέσει την απόφασή του μερικές εβδομάδες μετά και να καλύψει το κενό που άφηνε στη Williams o μέχρι πρότινος teammate του, Valtteri Bottas. Γύρισε, ανέλαβε ηγετικό ρόλο αλλά και χρέη… μέντορα για τον 18χρονο Lance Stroll.

Δεδομένου λοιπόν πως εξακολουθεί να είναι ανταγωνιστικός και να έχει ανταγωνιστικό μονοθέσιο, δεν βλέπει το λόγο γιατί να τα παρατήσει – άλλωστε στην πραγματικότητα δεν ήθελε να το κάνει ούτε πέρυσι. Αλλά δεν ήθελε και να συνεχίσει με ομάδα χωρίς προοπτικές. Τι ισχύει λοιπόν ενόψει 2018;

Advertisement
Advertisement

«Αν έχω τη δυνατότητα να μείνω, με ένα πακέτο όπως αυτό που έχω τώρα ή που θα θεωρώ πως θα είναι το κατάλληλο για μένα, τότε θα παραμείνω στη F1. Αν όχι, θα αποχωρήσω. Ακριβώς ότι έλεγα και πέρυσι. Είμαι χαλαρός, δεν νιώθω πίεση και απολαμβάνω αυτό που κάνω. Σε σχέση με πέρυσι τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο, είμαι πιο χαλαρός στον τρόπο δουλειάς. Και είμαι σίγουρος πως μπορώ να κάνω καλά τη δουλειά αυτή. Νιώθω πως όλα πάνε καλά, μου αρέσει το μονοθέσιο, είναι πιο κοντά στο οδηγικό μου στιλ. Προσεγγίζω αυτή τη σεζόν αγώνα με τον αγώνα και προς το παρόν, για να είμαι ειλικρινής, δεν εξετάζω τι θα γίνει το 2018. Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει. Ξέρω όμως πως υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις, θέλω να συνεχίσω», είπε ο Massa στο motorsport.com.

Bottas out, Massa ξανά... in στη Williams!

Ο Stroll θα μείνει στη Williams, λεφτά θα εξακολουθήσει να φέρνει άρα αν πρέπει να ποντάρουμε σε ένα σενάριο, αυτό είναι πως η ιστορική ομάδα θα συνεχίσει με το ίδιο οδηγικό δίδυμο και την επόμενη σεζόν.