Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δίκαιη προς τους πελάτες της η Mercedes

Ελλάδα 14:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δίκαιη προς τους πελάτες της η Mercedes

FORMULA 1

Δίκαιη προς τους πελάτες της η Mercedes

FORMULA 1

Η πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2017 πλησιάζει και ενόψει του πρώτου αγώνα που θα γίνει την Κυριακή 26 Μαρτίου στην πίστα Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης, όλοι οι πελάτες της Mercedes στο μέτωπο των υβριδικών μηχανών, έλαβαν χαρμόσυνα νέα!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis, ps@newsauto.gr)

Όπως επιβεβαίωσε η γερμανική εταιρεία, για τον αγώνα της Αυστραλίας οι ομάδες που θα τρέχουν με δικές της υβριδικές μηχανές θα τρέξουν με μονάδες που έχουν τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές! Αυτό ήρθε ως απάντηση στη φημολογία των προηγούμενων ημερών που έλεγε πως ίσως οι Williams, Force India ίσως έπαιρναν προηγούμενο spec λόγω φόβων στον τομέα της αξιοπιστίας.

Η πηγή του κακού φέρεται να είναι στον στρόφαλο του V6 Turbo και δεν είναι λίγοι όσοι θεωρούν πως εξ αιτίας αυτών των φόβων, δεν είδαμε στη Βαρκελώνη την πραγματική δυναμική των W08 EQ Power+. Μένει να αποδειχθεί στην Αυστραλία, αν όντως η Mercedes βρήκε το Χειμώνα 70 επιπλέον άλογα, όπως ψιθυρίζεται στα paddock.

Advertisement
Advertisement

Και επίσης, αν όντως έχει βρει τόση επιπλέον δύναμη, αν αυτή θα συνοδεύεται από την απαιτούμενη αξιοπιστία ώστε να φτάσουν τα μονοθέσια που θα χρησιμοποιούν αυτές τις μονάδες ισχύος, στην καρό σημαία του τερματισμού.

merc-power-unit16-a640