Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δεν γυρίζει πίσω ο Rosberg

Ελλάδα 7:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν γυρίζει πίσω ο Rosberg

FORMULA 1

Δεν γυρίζει πίσω ο Rosberg

FORMULA 1

Παρά τις… φωτιές που άναψαν δηλώσεις του επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Toto Wolff, ο Nico Rosberg δεν έχει καμία πρόθεση να επιστρέψει στην ενεργό δράση και τη Formula 1.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

«Νομίζω πως πήρε την απόφαση να αποσυρθεί γιατί όλα ήταν υπερβολικά πέρυσι. Ήταν μία πολύ έντονη σεζόν, όπου μαχόταν με τον καλύτερο μάλλον οδηγό της Formula 1 και εκείνη τη στιγμή εύλογα ένιωθε εξουθενωμένος. Αυτό κατάλαβα. Όμως είναι μόλις 31! Δεν θα με ξάφνιαζε αν άλλαζε σε ένα χρόνο την απόφασή του και επανεμφανιζόταν με μία Ferrari! Ή κάποια άλλη ομάδα», είπε ο Wolff σε δηλώσεις που φιλοξενήθηκαν στο Planetf1.com!

Έκτοτε, ο… συνταξιούχος Rosberg βρίσκεται σε πρωτοσέλιδα και κεντρικές σελίδες websites. Παντού όμως, με σταθερή διάψευση. Όπως αυτή που ήρθε μέσω της γερμανικής εφημερίδας Sport Bild.

Advertisement
Advertisement

«Η καριέρα μου έχει ολοκληρωθεί. Είμαι χαρούμενος και περήφανος για τα αποτελέσματα και τις επιτυχίες που είχα. Με γεμίζουν! Όμως όλα αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν. Από εδώ και πέρα θα κάνω άλλα πράγματα», είπε ο παγκόσμιος πρωταθλητής.

rosberg-mal16-startspin640

Ο Rosberg αναγκάστηκε να απαντήσει και σε δημοσίευμα της όχι ιδιαιτέρως αξιόπιστης Daily Mail, που ήθελε τον Wolff να τον χαρακτηρίζει ως ένα «μοχθηρό οδηγό που θα έκανε τα πάντα για να κερδίσει».

Advertisement

«Ξέρω ποια είναι η αληθινή γνώμη του Toto για μένα, άρα δεν με ενδιαφέρει τι γράφει μία βρετανική εφημερίδα», είπε με νόημα.