Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δεν φοβάται ο Mateschitz

Ελλάδα 9:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν φοβάται ο Mateschitz

FORMULA 1

Δεν φοβάται ο Mateschitz

FORMULA 1

Μπορεί η σεζόν να μην έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για τη Red Bull Racing, καθώς δεν μπορεί να κοντραριστεί με τις Mercedes AMG και Ferrari, ωστόσο ο ιδιοκτήτης της Dietrich Mateschitz δεν φοβάται… απώλειες ενόψει 2018. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Μπορεί οι Daniel Ricciardo και Max Verstappen να θέλουν να διεκδικούν νίκες και τίτλους όμως παρότι επί του παρόντος δεν μπορούν να το κάνουν με την RB13 (αναμένεται η αναβάθμιση της μονάδας ισχύος της Renault που θα δώσει ώθηση), δηλώνουν πιστοί στην αυστριακή ομάδα.

Και ο Mateschitz εξηγεί κυνικά το γιατί στην εφημερίδα Salzburger Nachtrichten: «Που να πάνε; Δεν θα υπάρχουν ελεύθερες θέσεις, ούτε στη Mercedes, ούτε στη Ferrari. Άλλωστε δεν είμαστε τόσο πίσω. Πρέπει όμως να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

Ο 72χρονος ποντάρει δηλαδή στο γεγονός πως ο Lewis Hamilton έχει συμβόλαιο και για το 2018 με τη Mercedes άρα ακόμα κι αν χάσει τη θέση του o Valtteri Bottas οι οδηγοί του δεν θα ήθελαν να πάνε σε μία ομάδα όπου θα είχαν ρόλο Νο2 οδηγού. Αντίστοιχα στη Ferrari, μπορεί τα συμβόλαια των δύο οδηγών να λήγουν στο τέλος της σεζόν που διανύουμε αλλά βάζει της απόδοσης των κόκκινων, εκτιμάται πως ο Sebastian Vettel θα επεκτείνει το συμβόλαιο συνεργασίας του.

Advertisement
Advertisement

ricciardo-china17-c640