Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Το χιουμοριστικό F1 Vlog του GP Μπακού

Ελλάδα 7:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το χιουμοριστικό F1 Vlog του GP Μπακού

FORMULA 1

Το χιουμοριστικό F1 Vlog του GP Μπακού

FORMULA 1

Ο Lewis Hamilton πανηγύρισε στο Αζερμπαϊτζάν την πρώτη φετινή του νίκη, δίνοντας τέλος στο αρνητικό σερί της Mercedes. Προηγήθηκαν όπως 51 επεισοδιακοί γύροι στους δρόμους του Μπακού, εκεί όπου φιλοξενήθηκε ο τέταρτος γύρος του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1!

Advertisement
Advertisement

Όπως και πέρυσι, ήταν ένας επεισοδιακός αγώνας, με δράμα και πολλές ανατροπές. Βούτυρο στο ψωμί του «δικού μας» Πάνου Σεϊτανίδη (a.k.a. @SeitanF1) που αναλύει όσα συνέβησαν στην «Πόλη των Ανέμων», στο νέο επεισόδιο του F1 Vlog.

Δείτε ανάλυση όλων των αμφισβητούμενων φάσεων από τον ανεξάρτητο αγωνοδίκη Χάρη Τρακάρη, που σχολιάζοντας των εμφύλιο» των δύο οδηγών της Red Bull Racing, Max Verstappen και Daniel Ricciardo, εξηγεί και τι πραγματικά ισχύει στους κανονισμούς «άμυνας».

Παράλληλα, αποκαλύπτεται τι ακριβώς είδε ο Romain Grosjean και έστειλε το μονοθέσιό του στον τοίχο αλλά και τι μουσική άκουγε ο Sebastian Vettel στην υπεραισιόδοξη προσπάθεια να ανακτήσει τα ηνία στο τέλος.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά, σε ένα χορταστικό video που περιλαμβάνει ενημέρωση και εικόνες απ’ όσα… τρέχουν στον κόσμο αλλά και ως κερασάκι στην τούρτα, τα χιουμοριστικά backstage των γυρισμάτων.

Διαβάστε εδώ τη χιουμοριστική και βασισμένη στα social media ανάλυση όσων έγιναν στον αγώνα του Μπακού!