Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Arrivabene: Ας λέει ό,τι θέλει ο Lauda

Ελλάδα 8:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Arrivabene: Ας λέει ό,τι θέλει ο Lauda

FORMULA 1

Arrivabene: Ας λέει ό,τι θέλει ο Lauda

FORMULA 1

Τη δική του, χαμηλών τόνων απάντηση, έδωσε ο Maurizio Arrivabene στο Niki Lauda. Ο μη-εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Mercedes AMG είχε δηλώσει πως κάποια στιγμή ο Lewis Hamilton μπορεί να ανταποδώσει το χτύπημα του Sebastian Vettel με… γροθιά! Όμως ο επικεφαλής της Gestione Sportiva, προτίμησε να μη ρίξει λάδι στη φωτιά.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

«O Lauda μπορεί να λέει ότι θέλει. Μερικές φορές μιλάει εκπροσωπώντας την ομάδα του, κάποιες τον εαυτό του, κάποιες φορές απευθύνεται ακόμα και σε εμάς. Όμως εμείς απαντάμε με σιωπή. Προτιμούμε να δουλεύουμε και να αφήνουμε τον Lauda να μιλάει. Έχει τις απόψεις του, εμείς τις δικές μας και θα τα πούμε στην Αυστρία. Αν συνεχίσει να μιλάει, θα συνεχίσουμε να τον ακούμε. Κανένα πρόβλημα. Έχουμε ακόμα 12 αγώνες μπροστά μας», είπε ο Ιταλός μάνατζερ στο Sky Italia.

Διαβάστε τις δηλώσεις του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή για την κοκορομαχία των Vettel-Hamilton στο Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν, πατώντας εδώ.

Advertisement
Advertisement

Πρέπει πάντως να σημειωθεί πως δεν έχει μπει ακόμα τελεία σε όσα συνέβησαν στο Μπακού. Κάθε άλλο μάλιστα, καθώς η παγκόσμια ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού ανακοίνωσε πως θα εξετάσει το θέμα σε έκτακτο συμβούλιο, στις 3 Ιουλίου.