Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Αποκλείει τη συνεργασία με Alonso o Hamilton

Ελλάδα 15:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκλείει τη συνεργασία με Alonso o Hamilton

FORMULA 1

Αποκλείει τη συνεργασία με Alonso o Hamilton

FORMULA 1

Παρότι πολλοί φίλοι της Formula 1 θα ήθελαν κάποτε να δουν το… δεύτερο ημίχρονο της συνύπαρξης Lewis Hamilton και Fernando Alonso στην ίδια ομάδα, αυτό είναι ένα σενάριο που δεν πρόκειται ποτέ να υλοποιηθεί. Τουλάχιστον όχι σύμφωνα με τα λεγόμενα του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2017!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Οι δυο τους είχαν επεισοδιακή συνύπαρξη στη McLaren το 2007, στην πρώτη χρονιά του Βρετανού στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τόσο ο Ισπανός πήρε μεταγραφή από τη Renault ως δις παγκόσμιος πρωταθλητής και στη βρετανική ομάδα δεν βρήκε το καθεστώς που περίμενε.

Η σχέση των δύο προκάλεσε τριγμούς στην ιστορική ομάδα, σε μία σεζόν που επισκιάστηκε από το σκάνδαλο «Spy Gate». Δέκα χρόνια μετά, η μεταξύ τους σχέση είναι πολύ καλή, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα υπάρξουν ξανά teammates.

Advertisement
Advertisement

«Όχι, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ο Toto (σ.σ. Wolff, επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes) αντιλαμβάνεται πως λειτουργεί η διαπροσωπική δυναμική μίας ομάδας. Θα τη σύγκρινα με ένα μαγνήτη. Όταν συναντώνται οι δύο βόρειοι πόλοι, απωθούν ο ένας τον άλλο. Χρειάζεσαι έναν βόρειο και έναν νότιο πόλο. Αλλιώς έχεις αρνητική ενέργεια, όπως συνέβη μεταξύ μας το 2007», είπε ο Hamilton στη γερμανική εφημερίδα Stuttgarter Zeitung.

Το 2018 ο Hamilton θα βρίσκεται στην τελευταία σεζόν συμβολαίου με τη Mercedes ενώ ο Alonso στην πρώτη της νέας του συμφωνίας με τη McLaren.

Alonso και Hamilton κατά τη διάκρεια της επίσημης παρουσίασης της McLaren ενόψει της σεζόν του 2007. Όταν ακόμη έβλεπες χαμόγελα...

Alonso και Hamilton κατά τη διάκρεια της επίσημης παρουσίασης της McLaren ενόψει της σεζόν του 2007. Όταν ακόμη έβλεπες χαμόγελα…