FORMULA 1

Αποκάλυψη με… καμουφλάζ για τη νέα Red Bull

Ελλάδα 4:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη με… καμουφλάζ για τη νέα Red Bull

FORMULA 1

Αποκάλυψη με… καμουφλάζ για τη νέα Red Bull

FORMULA 1

Ακολουθώντας μία τακτική που είχε ακολουθήσει και στο παρελθόν, η Red Bull Racing αποκάλυψε το νέο της μονοθέσιο, χωρίς όμως να μας δείχνει από τώρα τα αγωνιστικά του χρώματα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2018.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η RB14 την οποία θα οδηγούν και φέτος οι Daniel Ricciardo και Max Verstappen, αποτελεί εξέλιξη της προκατόχου της, ενσωματώνει το υποχρεωτικό πια βάσει τεχνικών κανονισμών σύστημα ασφαλείας halo ενώ τα χρώματα που βλέπουμε αποτελούν «ειδική έκδοση».

Τα πραγματικά χρώματα που θα εναρμονίζονται με αυτά με τα οποία μας έχει συνηθίσει η αυστριακή ομάδα, θα αποκαλυφθούν τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου όταν και αρχίζουν στην πίστα της Βαρκελώνης οι χειμερινές δοκιμές εξέλιξης.

Advertisement
Advertisement

Με την Aston Martin να αποτελεί πλέον βασικό σπόνσορα των τετράκις πρωταθλητών στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τα λογότυπά της κλέβουν την παράσταση – ειδικά στην πίσω αεροτομή.

RB14-STUDIO-B640

Η RB14 θα παίρνει και φέτος ώθηση από υβριδικές μηχανές της Renault, «βαφισμένους» ως TAG Heuer, με τη συνεργασία με τη γαλλική εταιρεία να εκτιμάται πως θα ολοκληρωθεί στο τέλος του έτους.

Advertisement

Η Red Bull Racing είναι η τρίτη ομάδα που αποκάλυψε το μονομάχο της για τη νέα σεζόν, μετά τις Haas F1 και Williams ενώ πρέπει να σημειωθεί πως το γεγονός πως αποκάλυψε την RB14 μία εβδομάδα πριν τις δοκιμές, αποτελεί διαφοροποίηση σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν όπου η αποκάλυψη ερχόταν λίγο προτού το μονοθέσιο «πιάσει δουλειά».

RB14-STUDIO-C640short

Advertisement