Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Αποφασίζει η Red Bull: Renault ή Honda;

Ελλάδα 19:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποφασίζει η Red Bull: Renault ή Honda;

FORMULA 1

Αποφασίζει η Red Bull: Renault ή Honda;

FORMULA 1

Ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά σε ότι αφορά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 του 2019, είναι το όνομα του προμηθευτή υβριδικών μηχανών στην ομάδα της Red Bull Racing.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Είναι πολύ πιθανό, μετά από μία ταραχώδη δωδεκαετή συνεργασία με τη Renault, που περιελάμβανε την κατάκτηση τεσσάρων συνεχόμενων νταμπλ αλλά και δύσκολες στιγμές στην υβριδική εποχή του σπορ, οι δρόμοι των δύο εταιρειών να χωρίσουν.

Η εναλλακτική της Red Bull Racing είναι η Honda – άλλωστε με αυτόν τον ορίζοντα ξεκίνησε φέτος η συνεργασία της ιαπωνικής εταιρείας με τη β’ ομάδα της Red Bull, τη Scuderia Toro Rosso.

Advertisement
Advertisement

Με τους Γάλλους να πιέζουν για μία απόφαση, η αυστριακή ομάδα φέρεται έτοιμη να ανακοινώσει τα σχέδιά της καθώς υποστηρίζει πως έχει πια τα δεδομένα για να πάρει μία ασφαλή απόφαση. Κι αυτό εκτιμάται πως θα ανακοινωθεί την στο περιθώριο του Grand Prix Αυστρίας, στο Red Bull Ring, την 1η Ιουλίου.

«Έχουμε συλλέξει αρκετές πληροφορίες ώστε να τις αναλύσουμε και είμαι σίγουρος πως μέχρι τον αγώνα της Αυστρίας θα έχουμε πάρει την απόφασή μας», είπε ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner.

horner-japan15-face-a640

Advertisement

Μάλιστα όπως αποκάλυψε, θα παρθεί μία απόφαση από… τεχνολογικής πλευράς, από τα μεγάλα κεφάλια της ομάδας αλλά η τελική έγκριση, θα έρθει από τον ιδιοκτήτη της Red Bull, Dietrich Mateschitz.

Εσείς τι προβλέπετε, Honda ή Renault;

Advertisement