Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Με 21 Grand Prix το καλεντάρι του 2018

Ελλάδα 11:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με 21 Grand Prix το καλεντάρι του 2018

FORMULA 1

Με 21 Grand Prix το καλεντάρι του 2018

FORMULA 1

Μπορεί ακόμα να είναι νωρίς για να έχουμε προσχέδιο του προγράμματος του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2018, όμως επιβεβαιώθηκε από τη Liberty Media, που έχει πια τις τύχες του σπορ στα χέρια της, ότι την επόμενη σεζόν το καλεντάρι θα επεκταθεί στους 21 αγώνες!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Παρότι η Μαλαισία και η εντυπωσιακή πίστα της Σεπάνγκ μας αποχαιρετούν μετά τη φετινή διοργάνωση του αγώνα, του χρόνου έχουμε δύο σημαντικές, ευρωπαϊκές επιστροφές: τους αγώνες σε Γερμανία και Γαλλία. Έτσι από τα 20, ανεβαίνουμε στα 21 Grand Prix.

Μάλιστα, αν σταθούμε στα λόγια του ισχυρού άνδρα της Liberty, Chase Carey, αυτό το νούμερο ίσως σύντομα να αυξηθεί καθώς η λίστα προορισμών που θα ήθελαν να φιλοξενήσουν έναν αγώνα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι μακροσκελής!

Advertisement
Advertisement

«Θα έχουμε 21 Grand Prix την επόμενη χρονιά. Όμως η λίστα των χωρών και των πόλεων που ενδιαφέρονται να φιλοξενήσουν αγώνα,  μπορεί να γεμίσει ολόκληρη σελίδα. Μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής,  έχουμε 5 ή 6 πόλεις που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Όμως προτεραιότητά μας είναι τους 21 αγώνες που έχουμε τώρα στο πρόγραμμα, να τους κάνουμε ακόμα καλύτερους», είπε ο Αμερικανός στο γερμανικό Auto Motor und Sport.