Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Dirt Games: Αύριο στην πίστα των Μεγάρων!

Ελλάδα 0:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Dirt Games: Αύριο στην πίστα των Μεγάρων!

ΑΓΩΝΕΣ

Dirt Games: Αύριο στην πίστα των Μεγάρων!

ΑΓΩΝΕΣ

Στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων θα διεξαχθεί αύριο ο τελευταίος αγώνας Dirt Games Challenge2017.

Advertisement
Advertisement

TAKHΣ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ

Αναμενόμενα, ο 4ος γύρος του νεοσύστατου και άκρως επιτυχημένου θεσμού θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ξεπέρασε τις 100 συμμετοχές που διακρίνονται για την ποιότητά τους. Αναφορικά με τους συμμετέχοντες, στις χωμάτινες φόρμουλες, που αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά του Dirt Games Challenge, «το παρών» θα δώσουν οι διεκδικητές των τίτλων και στις τρεις κατηγορίες. Οι Γιώργος Ζυμαρίδης και Κωνσταντίνος Χριστόπουλος θα διεκδικήσουν το έπαθλο σε αυτήν των 650 κ.εκ., ενώ ο πρώτος θα προσπαθήσει να το εξασφαλίσει και στα 750 κ.εκ.

Την ίδια ώρα, στην Open ο Επαμεινώνδας Καρανικόλας θα δώσει τη δική του μάχη με τον Παναγιώτη Αποστόλου. Το έργο τους ωστόσο δε θα είναι εύκολο, αφού απέναντί τους θα βρουν οδηγούς ικανούς για σπουδαίες μάχες. Ο ταχύτατος Tάκης Καϊτατζής θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με Kartcross, ενώ το ίδιο ισχύει για τους Γιάννη Αναγνωστάκο, Παναγιώτη Χαλάτση, Θωμά Παπαπάσχο, «Αμερικάνο» και Λευτέρη Αλυγιζάκη, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν τους… συνήθεις ύποπτους των DirtGames, Λάμπρο Αθανασούλα, Γιάννη Χεκιμιάν, Μπάμπη Γαζετά και Βασίλη Παπαφιλίππου!
Αντίστοιχα, εντυπωσιακά είναι και τα ονόματα που συναντάμε στην κατηγορία των αυτοκινήτων, με αυτό του τέσσερις φορές Πρωταθλητή Ελλάδος, Λάμπρου Κύρκου, με το EVO IX να ξεχωρίζει. Απέναντί του θα βρει μία σειρά από Mitsubishi και Subaruπου υπόσχονται θέαμα και ανταγωνισμό,με τους «ΤΑΖ», Άρη Μαγιάφη, Λευτέρη Αλυγιζάκη, Γιώργο Κεχαγιά, Νικόλα Χαλιβελάκη, Γιώργο Αργυρίου, Διονύση Σπανό και Πάνο
Κύρκο να είναι μερικοί από αυτούς που ξεχωρίζουν.

Advertisement
Advertisement

Τις εντυπώσεις σίγουρα θα κλέψει και το SkodaFabiaS2000 του Τάκη Καμπύλη, ενώ θέαμα υπόσχονται και οδηγοί με αυτοκίνητα που διαθέτουν κίνηση στους δύο τροχούς, όπως οι Γιάννης Ακράτος, Νίκος Ζακχαίος και Γιάννης Μποζιονέλος. Η είσοδος στο χώρο είναι 5 ευρώ (παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν), ενώ ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 9:30 π.μ. Σημειώνεται πως όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων θα μπουν σε κλήρωση για ένα μεγάλο δώρο έκπληξη, προσφορά της Subaru Πλειάδες Motors.

Εμείς θα είμαστε εκεί…