Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα κορίτσια της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Αθήνας

Ελλάδα 20:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα κορίτσια της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Αθήνας

ΝΕΑ

Τα κορίτσια της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Αθήνας

ΝΕΑ

Η «Αυτοκίνηση Fisikon 2016» είναι η ετήσια έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας, που άνοιξε το Σάββατο 22/10 τις πύλες της για το κοινό. Στεγάζεται στο Ολυμπιακό ακίνητο Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, και εκεί θα δείτε τα νέα μοντέλα που ικανοποιούν όλα τα γούστα. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Εκτός από μοντέλα όμως αυτοκινήτων, δεν λείπουν και τα πανέμορφα κορίτσια που με την παρουσία τους ομορφαίνουν ακόμη περισσότερο την έκθεση. Όπως τα κορίτσια του Newsauto, τα οποία σας περιμένουν στην είσοδο της έκθεσης για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό που χαρίζει ένα σετ ελαστικών κάθε εβδομάδα.

autokinisi-athens-girls-a640

Το site μας ξεκίνησε έναν μοναδικό διαγωνισμό, όπου με τρεις απλές κινήσεις μπορείτε κι εσείς να μπείτε στην κλήρωση και γιατί όχι ένα ολοκαίνουριο σετ ελαστικών MICHELIN PILOT SPORT4 να γίνει δικό σας εντελώς δωρεάν. Δες εδώ τον τρόπο. Είναι πανεύκολο!

Advertisement
Advertisement

autokinisi-athens-girls-b640 autokinisi-athens-girls-c640 autokinisi-athens-girls-d640 autokinisi-athens-girls-e640 autokinisi-athens-girls-f640 autokinisi-athens-girls-g640 autokinisi-athens-girls-h640 autokinisi-athens-girls-i640 autokinisi-athens-girls-j640 autokinisi-athens-girls-k640 autokinisi-athens-girls-l640

Η έκθεση θα είναι ανοικτή μέχρι τις 30 Οκτωβρίου (και την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου), οπότε ξεκλέψτε λίγο χρόνο και κάντε μία βόλτα από το πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο.