Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα μυστικά φόρτισης του BMW i3

Ελλάδα 15:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα μυστικά φόρτισης του BMW i3

ΝΕΑ

Τα μυστικά φόρτισης του BMW i3

ΝΕΑ

Το BMW i προωθεί συστηματικά την ανάπτυξη βιώσιμης ηλεκτρικής κινητικότητας και την καθιστά ακόμα πιο πρακτική για καθημερινή χρήση. Εκτός από το γνωστό BMW i3 με μπαταρία 60 Ah, παρουσιάζει τώρα ένα δεύτερο μοντέλο με μεγαλύτερη αυτονομία και χωρητικότητα μπαταρίας 94 Ah.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το BMW i3 (60 Ah) προσφέρει αυτονομία NEDC έως και 190 km (Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης). Το BMW i3 (94 Ah) σάς επιτρέπει να φτάνετε σε προορισμούς που βρίσκονται μέχρι και 300 km (200 km σε καθημερινή χρήση) μακριά. Έτσι, το BMW i3 δεν είναι μόνον ο αξιόπιστος σύντροφος σε όλες τις μετακινήσεις εντός πόλης, αλλά αποτελεί και την ιδανική λύση για τις καθημερινές μετακινήσεις από το σπίτι στο γραφείο, συμπεριλαμβανομένων και των περιστασιακών παρακάμψεων.

BMW-i3-secrets-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Μπορείτε να υπολογίσετε τη δική σας αυτονομία με τον υπολογιστή αυτονομίας. Όταν τα αποθέματα ενέργειας μειωθούν, η φόρτιση του BMW i3 γίνεται ουσιαστικά αυτόματα. Εκμεταλλευτείτε τη διάρκεια στάθμευσης του αυτοκινήτου για να το φορτίσετε εύκολα μέσα σε λίγες ώρες τη νύχτα στο σπίτι, χρησιμοποιώντας το βασικό καλώδιο φόρτισης (Mode 2), το BMW i Wallbox ή το BMW i Wallbox Pro. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή διάρκειας φόρτισης για να δείτε πόση ώρα απαιτείται για τη φόρτιση του BMW i3.