Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αισχροκέρδεια πίσω από την παράδοση της Urus

Ελλάδα 11:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αισχροκέρδεια πίσω από την παράδοση της Urus

ΝΕΑ

Αισχροκέρδεια πίσω από την παράδοση της Urus

ΝΕΑ

Η Lamborghini θα ξεκινήσει τη συναρμολόγηση της νέας Urus τους επόμενους μήνες, ωστόσο, οι μεγάλοι διαθέσιμοι χρόνοι παράδοσης για το νέο και εντυπωσιακό SUV, πιθανότατα να πλουτίσουν κάποιους ανεξάρτητους εμπόρους, οι οποίοι την πωλούν ήδη έναντι φυσικά αδράς αμοιβής…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Δύο Γερμανοί αντιπρόσωποι έκαναν ήδη την κίνησή τους, με τον πρώτο να είναι πρόθυμος να πουλήσει την Lamborghini Urus με τιμή γύρω στα 330.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των φόρων, σύμφωνα πάντα και με τη διαφήμιση που δημοσιεύτηκε στο Mobile, προσθέτοντας όμως ότι το νέο SUV μπορεί να εξοπλιστεί όπως επιθυμεί ο προύχοντας πελάτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Την πρώτη δοκιμή της εντυπωσιακής URUS στο νέο CAR Που κυκλοφορεί (εκτάκτως) το Σάββατο ΔΩΡΕΑΝ με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Advertisement
Advertisement

Η δεύτερη αναφέρει πως το ‘super’ SUV θα ταξινομηθεί την 1η Ιουνίου του 2018, έχει ήδη πλήρως εξατομικευτεί και διαθέτει εξωτερική μπλε Astraeus απόχρωση, ενώ παράλληλα, υιοθετεί δίχρωμο δερμάτινο εσωτερικό. Φέρει επίσης ζάντες αλουμινίου Titanium Matte 22 ιντσών και πορτοκαλί δαγκάνες φρένων, ενώ είναι εξοπλισμένο με πολλά προαιρετικά πρόσθετα καλούδια που δικαιολογούν την τιμή που έχει οριστεί στα 341.530 ευρώ!

Lamborghini-Urus-Delivery-tsiro-640

Advertisement

Πρόκειται αναμφίβολα για ένα τεράστιο περιθώριο κέρδους στους δυο αντιπροσώπους αυτοκινήτων και για τα δύο οχήματα, καθώς η Urus να σας υπενθυμίσουμε πως έχει μια βασική τιμή η οποία ορίζεται στα 171.429 ευρώ στην Ευρώπη. Αλλά στην αγορά αυτή, υπάρχουν πάντα διακεκριμένοι ανυπόμονοι πελάτες οι οποίοι επιθυμούν να παραλείψουν τη λίστα αναμονής και να συγκαταλέγονται ανάμεσα στους πρώτους που κατέχουν τις νέες και το κυριότερο πιο καλά εξοπλισμένες Urus της σειράς.

Lamborghini-Urus-Delivery-tsiro-640-1

Advertisement

Να προσθέσουμε εδώ, πως και οι δύο έμποροι αυτοκινήτων φαίνεται προς το παρόν να είναι νόμιμοι, καθώς οι σελίδες τους στο διαδίκτυο αποκαλύπτουν επίσης ένα σωρό άλλα οχήματα που πωλούνται με παρόμοιο τρόπο, από Jaguar XF, Land Rover Discovery και Audi R8 μέχρι και Ferrari 812 Superfast. Ένας από αυτούς, ισχυρίζεται ότι έχει τέσσερα SUV Lamborghini Urus προς πώληση, μαζί με δύο Bugatti Chiron, ενώ ο άλλος θα σας πουλήσει μια Ferrari Portofino, η οποία δεν θα φτάσει κανονικά στις βιτρίνες της φίρμας πριν από τα μέσα του 2018.