Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο 500ράκιας εξομολογείται… “αυτός είναι ο carino μου”!

Ελλάδα 9:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο 500ράκιας εξομολογείται… “αυτός είναι ο carino μου”!

ΝΕΑ

Ο 500ράκιας εξομολογείται… “αυτός είναι ο carino μου”!

ΝΕΑ

Ναι υπάρχει ακόμη κεραυνοβόλος έρωτας! Ναι υπάρχουν στοιχεία του υλικού μας πολιτισμού (με τα οποία περνάμε αρκετό χρόνο της ζωής μας), που μπορούν να κάνουν την καρδιά μας να νιώσει εκείνο το φτερούγισμα. Με την πρώτη ματιά.

Advertisement
Advertisement

Την πρώτη φορά που το κοίταξα από κοντά γέλασα. Γελούσε κι εκείνο. Μου έφτιαξε την διάθεση. Δεν το είδα σε μια αντιπροσωπεία απλώς το είχα νοικιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μόλις είχα πουλήσει ένα Jeep και είχα παραγγείλει ένα Kuga. Έπρεπε να περιμένω ένα μήνα. Είχα δει στον δρόμο τα 500ράκια να κυκλοφορούν και κάτι μου έκαναν στο μάτι. Και μάλιστα θυμάμαι κάτι πρωϊνά να μιλάω με την Σία Κοσιώνη (κάναμε τότε ραδιόφωνο μαζί) για το 500αράκι της. Πήγα και νοίκιασα ένα. Αυτό ήταν. Το κράτησα ένα μήνα. Και μόλις ήρθε το Κuga το πήγα πίσω με κρύα καρδιά και έχοντας υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα ήταν το επόμενο αυτοκίνητό μου.

Και μετά από 6-7 μήνες έτσι έγινε. Τώρα θα μου πεις τι σχέση έχει ένα 500αρακι με τα αυτοκίνητα που είχα πριν. Καμία. Απλώς έχει προσωπικότητα, έχει χαμόγελο και καλή διάθεση. Του πήρα τα πάντα. Μέχρι και το δικό του αξεσουάρ για το αρωματικό του. Θυμάμαι την πρώτη μέρα που το πήρα το έλιωσα. Γύριζα όλη μέρα. Με ένα cd με ιταλική μουσική. Και το βράδυ με βρήκε στην παραλιακή. Ήταν η εποχή που παρουσίαζα στον ΣΚΑΙ τα ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ. Κάπου στην Γλυφάδα σε ένα φανάρι σταματάει δίπλα μου ένα κάμπριο VW με μια κοπελιά. Ρίχνω βλέμμα, ρίχνει κι εκείνη. Και μου λέει την φοβερή ατάκα «και ωραία εκπομπή και ωραίο αυτοκίνητο»!

Μια φίλη μου και μοναδική συνάδελφος (δεν ζει πια) η Μαρία Χαραμή μόλις το είδε μου είπε ότι είναι το αυτοκίνητο που μου πάει. Μου το βάφτισε κιόλας. Από τότε το 500αρακι μου το λέω carino… που σημαίνει ελκυστικός, χαριτωμένος, εξαίσιος, πανέμορφος, ωραίος, πράος, υπέροχος, όμορφος!

Advertisement
Advertisement

Ναι όλα αυτά μαζί. Είναι το μόνο αυτοκίνητο που έχω κρατήσει τόσο πολύ. Μέχρι και στους λογαριασμούς μου στο twitter και στο instagram με ξέρουν ως @500rakias. Κι αν το αλλάξω πάλι 500αρακι θα πάρω. Απλώς γιατί είναι ένας ακόμη λόγος να αισθάνομαι έφηβος!
A! Και όταν μεγαλώσω κι έχω λεφτά θα πάρω κι ένα 500c!