Live Κίνηση
Περισσότερα
VW POLO

Τα Highlights του νέου VW Polo beats

Ελλάδα 14:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα Highlights του νέου VW Polo beats

VW POLO

Τα Highlights του νέου VW Polo beats

VW POLO

Θα θέλατε ένα Polo που θα σας συνοδεύει παντού με εντυπωσιακή εμφάνιση και κορυφαίο ήχο; Το νέο VW Polo beats σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την Beats Electronic, διαθέτοντας δυναμικό σχεδιασμό και δυνατό ηχοσύστημα beats.

Advertisement
Advertisement

Το VW Polo beats έχει έξι ηχεία, συντονισμένα μεταξύ τους για να εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας ήχο, όπου και αν κάθεστε μέσα στο αυτοκίνητο. Το συνοδευτικό subwoofer με τα εξαιρετικά βαθιά μπάσα δονεί ευχάριστα το εσωτερικό. Το σύστημα υποστηρίζεται από έναν 8-κάναλο ενισχυτή απόδοσης 300 watt, αρκετά δυνατό για να ροκάρετε εσείς και οι συνεπιβάτες σας. Η κεντρική μονάδα ελέγχου είναι το σύστημα Infotainment «Composition Colour», που σας καλωσορίζει στην αρχή με την οθόνη έναρξης beats.

Μαύρο Deep περλέ, Λευκό Silver μεταλλικό και Κόκκινο Flash: διαλέξτε ένα από τα τρία αυτά χρώματα για δικό σας Polo beats. Το εντυπωσιακό αυτοκόλλητο, ειδικά σχεδιασμένο για το Polo beats, συνδυάζεται με το χρώμα του αμαξώματος που έχετε επιλέξει. Με το Λευκό Silver, για παράδειγμα, το αυτοκόλλητο, που συνεχίζεται στην οροφή και στο καπό, είναι μια διαφανής mat λωρίδα με μια κόκκινη λεπτή γραμμή. To χρώμα των καλυμμάτων των εξωτερικών καθρεφτών είναι σε αντίθεση με το αμάξωμα καθώς είναι σε Μαύρο Deep περλέ χρώμα αν έχετε επιλέξει για το αμάξωμα τα χρώματα Κόκκινο Flash ή Λευκό Silver μεταλλικό.

Polo Beats 640 (2)

Advertisement
Advertisement

Όποιο και αν διαλέξετε, συνδυάζεται τέλεια με τις ζάντες ελαφρού κράμματος 16 ιντσών «Torsby» με επιφάνεια σε Μαύρο και γυαλισμένο Ασημί. Μια άλλη ξεχωριστή λεπτομέρεια είναι το λογότυπο beats στην κολόνα Β, που συμπληρώνει ιδανικά την συνολική εμφάνιση.

Στο εσωτερικό, από την πρώτη στιγμή που θα ανοίξετε την πόρτα, αντιλαμβάνεστε ότι όλα περιστρέφονται γύρω από το ηχοσύστημα. Το πρώτο που τραβά την προσοχή είναι η επιγραφή «BeatsAudio» στις πλευρικές διακοσμητικές λωρίδες. Το περίφημο «b» είναι επίσης εμφανές στα ηχεία και στα εμπρός σπορ καθίσματα. Τα διακοσμητικά στοιχεία όπως και οι διακοσμητικές ραφές στα πατάκια είναι σε απόχρωση «Κόκκινο Velvet», μια απόχρωση που ταιριάζει πολύ στο μοντέλο.

Polo Beats 640 (4)

Advertisement

Επιπλέον αυτών, τα δύο εμπρός καθίσματα είναι επενδυμένα με την μαλακή και ανθεκτική υφασμάτινη επένδυση «Tracks 2». Το δύο τόνων σχέδιο των πλευρικών στηριγμάτων είναι επίσης ιδιαίτερο, καθώς συνδυάζει υφασμάτινη επένδυση με επένδυση δερματίνης. Τα σπορ καθίσματα παρέχουν επίσης καλή στήριξη ιδιαίτερα όταν θέλετε οδηγήσετε με αγωνιστικό στυλ.