Live Κίνηση
Περισσότερα
VW POLO

Το Σύστημα Park Assist του νέου VW Polo

Ελλάδα 12:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Σύστημα Park Assist του νέου VW Polo

VW POLO

Το Σύστημα Park Assist του νέου VW Polo

VW POLO

To νέο VW Polo διατίθεται με μια μεγάλη γκάμα προηγμένων συστημάτων άνεσης και ασφάλειας. Το Park Assist είναι ένα σύστημα υποβοήθησης που κάνει τη στάθμευση παιχνιδάκι. Ας το δούμε αναλυτικά.

Advertisement
Advertisement

Το σύστημα υποβοήθησης Park Assist του VW Polo κατευθύνει αυτόματα το αυτοκίνητο μέσα σε παράλληλες ή κάθετες θέσεις στάθμευσης, ενώ παράλληλα μπορεί επίσης να βγάλει με όπισθεν το Polo από παράλληλες θέσεις στάθμευσης.

Το Park Assist ενεργοποιείται με την πίεση ενός κουμπιού στην κεντρική κονσόλα. Ο οδηγός επιλέγει μέσω του αντίστοιχου φλας την πλευρά που θα παρκάρει το αυτοκίνητο. Αν το Park Assist εντοπίσει μέσω των αισθητήρων υπερήχων μία αρκετά μεγάλη θέση στάθμευσης (40 εκ. χώρου ελιγμών μπροστά και πίσω), η υποβοηθούμενη στάθμευση αρχίζει: ο οδηγός βάζει όπισθεν και το μόνο που χρειάζεται είναι να πατάει το γκάζι και το φρένο (μία αυτόματη λειτουργία πέδησης βοηθάει σε περίπτωση ανεπαρκούς χώρου). Το αυτοκίνητο αναλαμβάνει μόνο του το τιμόνι.

To σύστημα Park Assist είναι ένα μόνο από τα πολλά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού που διαθέτει το νέο VW Polo. Στη γκάμα μπορεί κανείς να βρει επίσης και μια σειρά άλλων αντίστοιχων συστημάτων, όπως Blind Spot Monitor, Rear Trafic Alert, Driver Alert System, Multi Collision Brake και πολλά άλλα.

Advertisement
Advertisement

Park Assist Polo 640