Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με 3κύλινδρο κινητήρα η επόμενη C-Class;

Ελλάδα 18:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με 3κύλινδρο κινητήρα η επόμενη C-Class;

ΝΕΑ

Με 3κύλινδρο κινητήρα η επόμενη C-Class;

ΝΕΑ

Στα τέλη του 2013 αναμένεται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό η νέα C-Class και ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν πληροφορίες σχετικά με τα μηχανικά της μέρη. Οι φήμες αναφέρουν ότι η βασική έκδοση του νέου μεσαίου οικογενειακού μοντέλου της Mercedes θα εξοπλίζεται με τρικύλινδρο turbo κινητήρα. Αν αληθεύει κάτι τέτοιο θα πρόκειται για μία ριζοσπαστική κίνηση, με δεδομένο τον premium χαρακτήρα και την κατηγορία στην οποία λανσάρεται η C-Class.

Advertisement
Advertisement

Πιο σίγουροι μπορούμε να είμαστε για τον επόμενο 4κύλινδρο diesel της C-Class, αποτέλεσμα της συνεργασίας της Daimler με τη Renault. Στον εκπρόσωπο της Mercedes στην κατηγορία των μεσαίων πολυτελών αυτοκινήτων, ενδέχεται να δούμε και κινητήρα βενζίνης με σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων, σαν αυτόν στο Polo και το Golf. Ένας V6 με περισσότερα από 330 PS θα βρει θέση στη γκάμα των κινητήρων της νέας C-Class, ενώ θα παραμείνουν οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις C 220 CDI και C 250 CDI με 170 και 204 PS αντίστοιχα. Άγνωστο παραμένει το πότε θα δούμε την έκδοση AMG.

Η αναβάθμιση της επόμενης C-Class θα επεκταθεί και στους τομείς της παθητικής ασφάλειας και της ψυχαγωγίας, δανειζόμενη συστήματα που συναντάμε στις μεγαλύτερες E και S-Class. Όσον αφορά την εμφάνιση του μοντέλου της Mercedes, μπορούν να γίνουν μόνο εικασίες, καθώς τα αυτοκίνητα δοκιμών φέρουν βαρύ καμουφλάζ.[nggallery id=847]

 

Advertisement
Advertisement

Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!