Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O… εφιάλτης του Verstappen!

Ελλάδα 17:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O… εφιάλτης του Verstappen!

FORMULA 1

O… εφιάλτης του Verstappen!

FORMULA 1

Όλοι στο στρατόπεδο της Red Bull Racing αλλά και της Scuderia Toro Rosso, έχουν έναν… κακό λόγο να πουν για τη μονάδα ισχύος της Renault – και όχι άδικα. Στη λίστα προστέθηκε και το όνομα του πρωτοεμφανιζόμενου Max Verstappen που έχει άλλωστε επηρεαστεί περισσότερο από κάθε άλλο οδηγό των «ταύρων», λόγω της έλλειψης αξιοπιστίας της μονάδας ισχύος της γαλλικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

«Νομίζω πως το μονοθέσιό μας είναι ικανό να μας τοποθετήσει στην πέμπτη θέση των κατασκευαστών, όμως αυτό που βρίσκεται στο πίσω του μέρος είναι κάτι σαν… εφιάλτης. Δεν θα πω ψέματα, όλοι το βλέπουν άλλωστε. Το είδατε και στο μονοθέσιο του Daniel Ricciardo, είχε τα δικά του… πυροτεχνήματα στον τερματισμό του Μπαχρέιν. Εγώ είχα προβλήματα με τη μονάδα ισχύος από το ξεκίνημα του αγώνα ενώ μετά το πρώτο Pit Stop, αυτή μπήκε σε safe mode. Δεν είχα ισχύ στις ευθείες, ήταν ένα χάλι. Ήμουν ανυπεράσπιστος στις επιθέσεις των άλλων. Κάποια στιγμή οδηγούσα μόνος μου, απλά περιμένοντας να έρθουν από πίσω μου οι πρώτοι για να μου ρίξουν γύρo», είπε ο 17χρονος στο βρετανικό Autosport.

Τελικά εγκατέλειψε στον 34ο εκ των 57 γύρων του πρώτου νυχτερινού αγώνα της σεζόν. Μάλιστα, ήταν η τρίτη του εγκατάλειψη σε τέσσερα Grand Prix, μετά την Αυστραλία και την Κίνα. Όλες από μηχανική αιτία.

Στη Μαλαισία, τον μοναδικό αγώνα που τερμάτισε, ο 17χρονος Verstappen έγινε ο νεότερος οδηγός στην ιστορία του σπορ που βαθμολογήθηκε

Advertisement
Advertisement