Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς μπορείς να αγοράσεις το Toyota Supra του «Fast and Furious»;

Ελλάδα 3:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς μπορείς να αγοράσεις το Toyota Supra του «Fast and Furious»;

ΝΕΑ

Πώς μπορείς να αγοράσεις το Toyota Supra του «Fast and Furious»;

ΝΕΑ

Μπορεί η συγκεκριμένη ταινία είναι πλέον 14 ετών και να έχουν ακολουθήσει 6 sequels, ωστόσο το βαμμένο σε έντονο πορτοκαλί χρώμα, Toyota Supra του Brian O ‘Conner (τον οποίο υποδυόταν ο Paul Walker), παραμένει από τα πιο εμβληματικά οχήματα της σειράς ταινιών.

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Είναι περιζήτητο και έτσι θα δημοπρατηθεί από τη Mecum, με τη δημοπρασία να πραγματοποιείται στις 16 Μαΐου στο 28ο Original Spring Classic που θα διεξαχθεί στην Ιντιανάπολη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Παρά το γεγονός ότι είναι μοντέλο του 1995, είναι καταχωρημένο ως μοντέλο του 1993. Το εξωτερικό είναι μια ακριβής αντιστοιχία με το αυτοκίνητο που οδηγείται από το χαρακτήρα του Paul Walker στην ταινία, αλλά το εσωτερικό του έχει κατασκευαστεί για να παρέχει ασφάλεια στον οδηγό και στους επιβάτες με κανονικό roll cage και αγωνιστικά bucket καθίσματα.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τη λίστα της δημοπρασίας, το Toyota Supra κατασκευάστηκε για την ταινία από τον Eddie Paul στο Shark Shop στο Ελ Σεγκούντο της Καλιφόρνια και χρησιμοποιήθηκε σε βασικές σκηνές, συμπεριλαμβανομένου του τελικού αγώνα στη σκηνή, όπου ο Brian O ‘Conner μονομαχεί με τον Dominic Toretto (Vin Diesel) με το Dodge Charger του 1970. Επίσης, αυτό το αυτοκίνητο ήταν που βρέθηκε στην πρώτη θέση στο Ντιτρόιτ Autorama νωρίτερα αυτό το έτος.

Τροφοδοτείται από έναν 3.0 lt εξακύλινδρο κινητήρα, που παράγει 220 ίππους και συνεργάζεται με μετάδοση 5 σχέσεων. Η δύναμή του αυξάνεται από τα δίδυμα νίτρο της Holley Performance που διαθέτει.

Advertisement

Δεν έχει γίνει λόγος ακόμα για την πόσο θα κοστίσει σε κάποιον, ώστε να το αποκτήσει και να το προσθέσει στη συλλογή του, αλλά λόγω της έβδομης ταινίας που βγήκε κι έσπασε τα ταμεία, σίγουρα η τιμή θα είναι ανεβασμένη.

Advertisement

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το επόμενο Toyota Supra!