Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με V12 η επερχόμενη BMW X7

Ελλάδα 10:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με V12 η επερχόμενη BMW X7

ΝΕΑ

Με V12 η επερχόμενη BMW X7

ΝΕΑ

Η γερμανική εταιρία ετοιμάζεται να λανσάρει σε 2-3 χρόνια ένα ακόμη μεγαλύτερο -από την X5- μοντέλο που θα κοστίζει από 130.000 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Η BMW διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους στην ιστορία της και λογικό είναι να θέλει να ενισχύσει το προφίλ της στα ακόμη μεγαλύτερα σαλόνια (φυσικά, στοχεύοντας και στην τεράστια κινεζική αγορά). Και αυτό θα το πετύχει με την X7, ένα μεγάλο SUV που θα βασίζεται στα μηχανικά μέρη του επερχόμενου SUV της Rolls-Royce και θα διαθέτει ακόμη πλουσιότερο τεχνολογικό εξοπλισμό από την επίσης ολοκαίνουργια Σειρά 7.

Advertisement
Advertisement

Η X7 θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη 2017 με αρχές 2018 και θα εξοπλίζεται με εξακύλινδρα και οκτακύλινδρα μηχανικά σύνολα, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται η έκδοση με τον V12 κινητήρα. Όπως στην περίπτωση της X5 και X6, έτσι και η X7 θα λανσαριστεί με κίνηση στους τέσσερις ή μόνο στους πίσω τροχούς (για τις βασικές εκδόσεις), ενώ προς το τέλος της δεκαετίας θα υπάρξει και plug-in υβριδική έκδοση. Μέχρι να γίνουν περισσότερα στοιχεία γνωστά, ο μετρ στο photoshop Theophilus Chin μας δίνει μία πετυχημένη προσέγγιση για το παρουσιαστικό της κορυφαίας X7.