Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Η νέα καυτή… ερωμένη του σεφ Gordon Ramsay

Ελλάδα 20:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα καυτή… ερωμένη του σεφ Gordon Ramsay

Men + Speed

Η νέα καυτή… ερωμένη του σεφ Gordon Ramsay

Men + Speed

Η πρώτη υβριδική Ferrari έχει μεγάλη ζήτηση αλλά θα παραχθεί μόνο σε 499 κομμάτια – οι τυχεροί ιδιοκτήτες λοιπόν είναι εξέχοντες πελάτες της μάρκας!

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσα στη λίστα των τυχερών ιδιοκτητών βρίσκεται και το όνομα του διάσημου σεφ Gordon Ramsey. Αν δεν το γνωρίζετε, πρέπει να σας πούμε πως ο Βρετανός είναι λάτρης της ιταλικής εταιρείας και έχει στο παρελθόν αγοράσει πολλά δημιουργήματά της!

Τη σχετική λίστα κοσμούν 360 Modena, 430 Scuderia, 599 GTB Fiorano, 550 Maranelloμ F12berlinetta αλλά και η 458 Spider την οποία οδήγησε στο Φιοράνο και με την οποία φωτογραφήθηκε για άρθρο που δημοσιεύτηκε στο επίσημο περιοδικό της Ferrari.

Τώρα η συλλογή του 48χρονου απέκτησε ένα νέο, εντυπωσιακό μέλος: τη LaFerrari των 963 PS που προφανώς τον εντυπωσίασε τόσο, που άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες στο instagram με το που την πήρε στα χέρια του!

Advertisement
Advertisement

«Οδηγώ… ηλεκτρικά, LaFerrari DONE!», ήταν το πρώτο σχετικό σχόλιο που αναφερόταν και στην ειδική επιγραφή που κοσμεί το κάτω μέρος του τιμονιού του εντυπωσιακού hypercar. Αξιοσημείωτο επίσης πως το… manettino είναι γυρισμένο στη ρύθμιση «Sport».

Το επόμενο σχόλιο του Ramsay ήρθε αφότου πάτησε βαθιά το δεξί πόδι στο πεντάλ του γκαζιού. «Holy Mackerel», έγραψε, αργκό που χρησιμοποιείται στην αγγλική γλώσσα για να εκφράσει ευχάριστη έκπληξη.

Advertisement

Αυτό που σίγουρα θα αναφώνησε αρκετές φορές αλλά λογικά σκεπτόμενος δεν μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στα social media, ήταν η λέξη που αποτελεί… σήμα κατατεθέν του: F***!

Αυτή είναι η LaFerrari του Gordon Ramsay!