Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

To Nissan Sway αποκαλύφθηκε στη Γενεύη!

Ελλάδα 21:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Nissan Sway αποκαλύφθηκε στη Γενεύη!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

To Nissan Sway αποκαλύφθηκε στη Γενεύη!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Βασισμένο στην πρωτοποριακή σχεδίαση των Qashqai και Juke, δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Nissan κατά τα τελευταία χρόνια, το νέο μικρό hatchback της εταιρείας, το Sway είναι το μέλλον!

Advertisement
Advertisement

Τα αποκαλυπτήρια για το Sway Concept έγιναν στην έκθεση της Γενεύης και η Nissan κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα του δημοσιογραφικού κοινού! Πρόκειται για ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε ειδικά για να προσελκύσει τους Ευρωπαίους αγοραστές και να ταρακουνήσει για άλλη μια φορά τον συντηρητικό τομέα της κατηγορίας.

Η χαρακτηριστική μάσκα της Nissan σε σχήμα «V» που τοποθετείται χαμηλά, τα LED φώτα που δημιουργούν την εντύπωση από ένα ζευγάρι αγριεμένα μάτια, η κεκλιμένη πανοραμική γυάλινη οροφή, τα φουσκωμένα φτερά, οι κάμερες στη θέση των εξωτερικών καθρεπτών, το τριάκτινο ιδιαίτερο τιμόνι και οι μεγάλοι τροχοί σε συνδυασμό με τα έντονα χρώματα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του πρωτότυπου Sway!

Advertisement
Advertisement

Το εξωτερικό χρώμα του αυτοκινήτου είναι ένα ιδιαίτερο μπλε – γκρι με πινελιές γαλάζιου που φαίνονται καλύτερα στο φως της ημέρας και δένουν με το έντονο πορτοκαλί. Στο εσωτερικό έχει δοθεί επίσης μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, τόσο στα χρώματα, όσο και στα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν.  Τα χρώματα, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά εναρμονίζονται πλήρως. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα μικρό αυτοκίνητο με μήκος 4,01 m, με την ιδιαίτερη σχεδίαση του, το εσωτερικό φαίνεται μεγαλύτερο απ’ ό,τι αναμενόταν.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης της Γενεύης ο αντιπρόεδρος της Nissan, Shiro Nakamura δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι το Sway συνεχίζει την παράδοση μας φέρνοντας κάτι φρέσκο, διακριτικό και εντυπωσιακό, κρατώντας τις νέες σχεδιαστικές γραμμές που ακολουθήσαμε για το Qashqai και Juke». Ο Paul Willcox, πρόεδρος της Nissan Ευρώπης σε δηλώσεις του είπε: «Η Nissan είναι μια εταιρεία που ξεχωρίζει για την τολμηρή και καινοτόμο σκέψη στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου – και σε όλο τον κόσμο – και η ανάπτυξη της στην Ευρώπη καθοδηγείται από τα πλέον καινοτόμα προϊόντα, τα οποία διαθέτουν εξαιρετική σχεδίαση».

Το Sway αντιπροσωπεύει μια νέα σχεδιαστική γλώσσα που έχει εκφραστεί αρμονικά σε ένα συμπαγές hatchback, ενώ μελλοντικά και τα άλλα μοντέλα της Nissan αναμένεται πως θα ακολουθήσουν αυτή την σχεδιαστική πορεία.