Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το μελλοντικό σπορ διθέσιο της Bentley

Ελλάδα 20:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το μελλοντικό σπορ διθέσιο της Bentley

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το μελλοντικό σπορ διθέσιο της Bentley

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πέρα από την εξέλιξη του Bentayga, του πρώτου SUV στην ιστορία της, η Bentley δουλεύει και πάνω σε ένα υψηλών επιδόσεων coupe. Προς το παρόν έχει ετοιμάσει την πρωτότυπη έκδοσή του. Την ονομάζει EXP 10 Speed 6 και θα την παρουσιάσει με κάθε επισημότητα στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

«Το πρωτότυπο έχει τα φόντα να εξελιχθεί στο κορυφαίο πολυτελές διθέσιο σπορ αυτοκίνητο. Θα μπορούσε να οδηγήσει σε μία μελλοντική σειρά μοντέλων, δίπλα στην Continental GT», σχολίασε για την EXP 10 Speed 6 ο Wolfgang Durheimer, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Bentley Motors. Άγνωστο είναι πότε θα φθάσει στην παραγωγή το coupe επιδόσεων, όχι νωρίτερα πάντως από 2-3 χρόνια.

Η βρετανική μάρκα δεν έδωσε λεπτομέρειες για τα μηχανικά μέρη του concept car, αλλά στάθηκε στις σχεδιαστικές λεπτομέρειες και την υπερπολυτελή διθέσια καμπίνα των επιβατών. Το coupe αμάξωμα είναι μυώδες, με έντονες ακμές και μεγάλους τροχούς. Η μεγάλη μάσκα και τα φωτιστικά σώματα δίνουν έναν τόνο… εκσυγχρονισμού στο μπροστινό μέρος της Bentley. Στο δερμάτινο εσωτερικό εντοπίσαμε την οθόνη TFT του Ομίλου Volkswagen που αντικαθιστά το συμβατικό πίνακα οργάνων.

Advertisement
Advertisement