Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο: στις 3 Φεβρουαρίου το νέο Ford Focus RS!

Ελλάδα 21:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: στις 3 Φεβρουαρίου το νέο Ford Focus RS!

ΝΕΑ

Επίσημο: στις 3 Φεβρουαρίου το νέο Ford Focus RS!

ΝΕΑ

Η Ford ανακοίνωσε μέσα από ένα βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα πως το νέο Focus RS θα αποκαλυφθεί σε περίπου δύο εβδομάδες.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Το νέο Ford Focus RS θα παρουσιαστεί επίσημα στις 3 Φεβρουαρίου και μεγαλύτερη απόδειξη από το βίντεο που έδωσε η Ford, προφανώς και δεν υπάρχει. Έτσι, η 3η γενιά Focus RS θα είναι ένα παγκόσμιο μοντέλο και θα λανσαριστεί για πρώτη φορά και στην αμερικανική αγορά, παρόλο που το ντεμπούτο δεν έγινε στο Ντιτρόιτ (την παράσταση έκλεψαν τα Ford GT και Mustang).

Μετά την διαδικτυακή παρουσίαση, η επίσημη πρεμιέρα του νέου Focus RS στο κοινό αναμένεται να γίνει στο σαλόνι της Γενεύης, καθώς και στην έκθεση αυτοκινήτου του Σικάγο. Η Ford διατηρεί σιγή ιχθύος για το νέο Focus RS που το βλέπετε στο βίντεο καμουφλαρισμένο, αλλά θεωρείτε σχεδόν βέβαιο πως και το νέο θα είναι προσθιοκίνητο με τον τετρακύλινδρο Ecoboost των 2,3lt από το Mustang και ισχύ έως 350 άλογα!

Advertisement
Advertisement

Λίγες μέρες νωρίτερα από την παρουσίαση του νέου Focus RS (28-29/1), το NewsAuto.gr και ο υπογράφων θα έχει την ευκαιρία να σας μεταφέρει τις πρώτες του εντυπώσεις από την πανευρωπαϊκή παρουσίαση του νέου Ford Focus ST, στην Βαρκελώνη.