Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το Lexus GS F, ο αντίπαλος της Μ5!

Ελλάδα 14:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το Lexus GS F, ο αντίπαλος της Μ5!

ΝΕΑ

Έρχεται το Lexus GS F, ο αντίπαλος της Μ5!

ΝΕΑ

Πριν καλά-καλά στεγνώσει το… μελάνι για το RC F, το μεσαίο coupe επιδόσεων της Lexus, η θυγατρική της Toyota ετοίμασε ένα ακόμη καυτό «πιάτο» για τους λάτρεις των επιδόσεων. Τον προσεχή Ιανουάριο θα αποκαλύψει στο σαλόνι αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ το GS F, ένα μεγάλο sport sedan. Με αυτό θα αναμετρηθεί με τις καταξιωμένες BMW M5 και Mercedes E63 AMG.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η Lexus έδωσε στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες του GS F, το οποίο χαρακτηρίζει ως «έτοιμο για την πίστα». Σε αυτές αποκαλύπτεται το εμπρός μέρος του αμαξώματος, με τη μεγάλη μάσκα να αποτελεί το σήμα-κατατεθέν κάθε μέλους της οικογένειας F. Ομοιότητες εντοπίζονται και στα φωτιστικά σώματα αλλά και στις μεγάλες εισαγωγές αέρα στα δύο άκρα του προφυλακτήρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα κοινά σημεία αφορούν και τον κινητήρα, ότι δηλαδή έχει επιλεγεί ο 5λιτρος V8. Στο RC F αποδίδει 477 PS, οπότε απομένει να μάθουμε κατά πόσο θα ξεπερνά τα 500 PS στο GS F. Θυμίζουμε ότι ο 5.5 biturbo προσφέρει στην E63 AMG 557 και 585 PS (στην έκδοση S). Η κίνηση θα περνά στον πίσω άξονα του Lexus GS F μέσω του 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου Sports Direct Shift, δεν θα αποκλείαμε όμως το λανσάρισμα και τετρακίνητης έκδοσης.

Advertisement
Advertisement

Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr, διότι λογικά μέσα στις γιορτές θα έχουμε νεότερα από τη Lexus.