Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Τα 600 χιλ. έφθασαν τα Nissan στην Ελλάδα

Ελλάδα 10:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα 600 χιλ. έφθασαν τα Nissan στην Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

Τα 600 χιλ. έφθασαν τα Nissan στην Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

Μία από τις ελληνικές εταιρείες με τη μεγαλύτερη ιστορία στην εισαγωγή και διανομή νέων αυτοκινήτων στη χώρα μας είναι αναμφίβολα η ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Η Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 θα μείνει στην ιστορία της, καθώς ξεπέρασε τις 600 χιλιάδες νέα πωληθέντα Nissan! Σε διάστημα 53 ετών, καθώς η συνεργασία της με τη Nissan International S.A. άρχισε το 1961.

Advertisement
Advertisement

Η αντιπροσώπευση αυτή ήταν η πρώτη της ιαπωνικής φίρμας σε ολόκληρη την Ευρώπη και μια από τις σημαντικότερες έως σήμερα. Στην πορεία αυτών των πέντε δεκαετιών καταγράφηκαν η λειτουργία εργοστασίου παραγωγής οχημάτων στο Βόλο (1980 – 1995), καθώς και του κέντρου Διανομής Ανταλλακτικών, Αυτοκινήτων και Εκπαίδευσης στον Ασπρόπυργο (1994).

Σήμερα, έχοντας καταγράψει πάνω από 600.000 πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στο ενεργητικό της, με ένα άρτιο δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων – συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και με το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πριν αλλά και μετά την πώληση, η Nissan – ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. συνεχίζει την πορεία της με μεγάλη αναγνωρισιμότητα στις συνειδήσεις των καταναλωτών.