Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το νέο μικρό της Opel! (upd)

Ελλάδα 16:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το νέο μικρό της Opel! (upd)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το νέο μικρό της Opel! (upd)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το προσιτό αυτοκίνητο πόλης της Opel ονομάζεται Karl και και λίγο μετά τη διαρροή των επίσημων φωτογραφιών ακολούθησε η διαδικτυακή παρουσίασή του.Μάλιστα ο Πρόεδρος της Opel, Karl Thomas Neumann, δημοσίευσε πρώτος στο λογαριασμό του στο twitter μία φωτογραφία του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο πόλης δανείζεται το όνομά του από έναν εκ των υιών του Adam Opel και θα τοποθετηθεί στη βάση της γκάμας, ως μία πιο προσιτή πρόταση από το Adam.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Το Karl έχει αποκλειστικά 5θυρο αμάξωμα και αν η μορφή του σας θυμίζει το Spark δεν κάνετε λάθος, καθώς βασίζεται στη νέα γενιά του μικρού της Chevrolet. Παρότι είναι ελαφρά πιο κοντό από το Adam (το μήκος του φθάνει τα 3,68 m) θα προσφέρει καλύτερους χώρους για τους πίσω επιβάτες και πιο ευρύχωρο πορτμπαγκάζ. Το εσωτερικό του θα έχει διάταξη 4 ή 5 θέσεων. Η Opel σκοπεύει να διαθέσει τη βασική έκδοση σε τιμή κάτω από το… ψυχολογικό φράγμα των 10.000 ευρώ.

Όσον αφορά τους κινητήρες, οι πληροφορίες θέλουν ως βασική επιλογή τον 3κύλινδρο 1.0 lt. στην έκδοση με τα 75 PS. Όπως είχαμε γράψει πριν λίγους μήνες, αργότερα θα προστεθεί και η έκδοση με turbo και ισχύ στα 90 PS. Ο προαιρετικός εξοπλισμός περιλαμβάνει το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας IntelliLink που επιτρέπει τη σύνδεση των smartphones.

Advertisement
Advertisement

Η πρεμιέρα για το κοινό θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο στη Γενεύη και το λανσάρισμά του στην Ευρώπη θα ακολουθήσει το καλοκαίρι του 2015.

jordan retro 6

louboutin homme
air force 1