Live Κίνηση
Περισσότερα
DTM

DTM: Μία χρονιά συγκινήσεων στο NewsAuto!

Ελλάδα 3:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

DTM: Μία χρονιά συγκινήσεων στο NewsAuto!

DTM

DTM: Μία χρονιά συγκινήσεων στο NewsAuto!

DTM

Μετά από δέκα συναρπαστικές στάσεις σε Γερμανία, Ολλανδία, Αυστρία, Ουγγαρία και Ρωσία, το εντυπωσιακό Γερμανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού έφτασε στον τερματισμό για το 2014!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η αυλαία έκλεισε εκεί όπου είχε ανοίξει τον περασμένο Μάιο, στη θρυλική πίστα του Χόκενχαϊμ, με την Audi να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στη μάχη του πρωταθλήματος κατασκευαστών. Η μάρκα από το Ίγκολσταντ αγνοούσε τη νίκη στους πρώτους οκτώ αγώνες της χρονιάς αλλά έκανε αναπάντεχα ρελάνς στους τελευταίους δύο! Οι συνεχόμενες νίκες του έμπειρου Σουηδού Mattias Ekstrom, σε συνδυασμό με την παρουσία στο βάθρο του Χόκενχαϊμ, του περυσινού πρωταθλητή Mike Rockenfeller αλλά και του Jamie Green, επέτρεψαν στην Audi να «προσπεράσει» στην τελική ευθεία τη BMW και να πάρει τον τίτλο των κατασκευαστών!

Διαβάστε τι έγινε στον “τελικό” και δείτε όλο τον αγώνα όπως μεταδόθηκε αποκλειστικά από το NewsAuto.gr πατώντας εδώ.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια οι Βαυαροί είχαν ήδη… μουλιάσει από λουτρά με σαμπάνιες. Πρώτα με την κατάκτηση του τίτλου των οδηγών από τον  Marco Wittmann (που πανηγύρισε τέσσερις από τις πέντε νίκες της BMW και ως επιβράβευση για την επιτυχία του, θα κάνει δοκιμές με το μονοθέσιο Formula 1 της Scuderia Toro Rosso) και στη συνέχεια από την κατάκτηση του πρωταθλήματος ομάδων από την BMW Team RMG που με ηγέτη τον ταλαντούχο 24χρονο, έφτασε για πρώτη φορά στην κορυφή του DTM.

Την ίδια ώρα, για τη Mercedes ήταν μία μεταβατική σεζόν, που ξεκίνησε πολύ άσχημα λόγω της σημαντικής υστέρησης της C-Coupe έναντι των M4 και RS5. Όμως η βροχή που έκανε σε κάποιους αγώνες την εμφάνισή της ανακατεύοντας την τράπουλα καθώς και η σύμφωνη γνώμη των BMW/Audi να της επιτραπεί η περαιτέρω εξέλιξη του αγωνιστικού της αυτοκινήτου για… το καλό του σπορ και του θεάματος, επέτρεψαν στη μάρκα από τη Στουτγάρδη να μην περιοριστεί σε ρόλο κομπάρσου.

Advertisement

Όλα τα παραπάνω, το ελληνικό κοινό τα απόλαυσε LIVE και αποκλειστικά από το NewsAuto που φέτος πρωτοπόρησε επιτρέποντας στους λάτρεις της ταχύτητας να απολαύσουν συγκλονιστικές μάχες ρόδα με ρόδα και προφυλακτήρα με προφυλακτήρα, όπου κι αν βρίσκονταν.

Advertisement

Κι αυτή ήταν μόνο η αρχή για το Νο1 αυτοκινητικό site που συνεχίζει να σας μεταφέρει τη δράση από τις πίστες του κόσμου, προσφέροντας κατά διαδικτυακή αποκλειστικότητα, το πρόγραμμα highlights της Formula E!